⚽ SL 20/21 H:40 | Galatasaray 3-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Kerem'in olmaması olumlu bence çünkü bu maçları kaldıracak mental seviyede değil, Mesela Trabzon maçında adını bile duymadım Kerem'in ama Halil için aynısını söyleyemem.

Yok abi hoca iyicene zıvanadan çıkmış

Muslera
Linnes.. Donk.. Marcao.. Ömer
Taylan.. Gedson
Arda.. Feghouli.. Babel
Falcao

Hücum 4lüsüne bak fena kontraya çıkarlar

Bu kadroya 5 atar bjk.Abi Terim gitmediği sürece bize güzel futbol haram valla futboldan soğuttu adam beni..

1620420625708.webp

böyle bir 11 bekliyorum terimden

Hocamız derbide eski topraklara dönüş yapiyor he. Vardir bir bildiği.

Maçtan sonra bu kaşarlarla 3 yiyeceğimize gençleri oynatıp 5 yeseydik ne olurdu be hoca yazılarını görür gibiyim.

resmen iki ucu boklu degnek yensek kazanımlarımız var ama şikecilere avantaj saglıyacaz diye çekiniyorum açıkçası

Hoca ne şiş yansın ne kebap mantığı ile beraberliğe çıkacaktır .İlk maçı unutmayın o maçta da etobo ile beraberliğe gitmiştik o stada ne oldu .
Bu maçta da berabere kalıp kendini seneye atmaya çalışacak hoca .
Yeni yönetim için yalandan istifa eder sonra da söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruat edebiyatı yapıp bir sene daha sözleşmeyi kapar.

Normalde şu maç öncesinde inanılmaz heyecanlı olmamız gerekiyordu, rakibimiz bizi evimizde yenerse şampiyonluğunu ilan etme ihtimali var Fatih Terim'in ne yapıp edip bu maçı kazanmayı bilir diyebilmemiz gerekiyordu

Şimdi Fatih Terim'in çıkaracağı saçma sapan bir ilk 11 ve oyuna müdahaleriyle şampiyonluğu elleriyle Beşiktaş'a vereceğini düşünüyorum

Geri
Üst Alt