Oğulcan Aksoy
Kırmızı Üye
- 14 Aralık 2015
- 2.183
- 1.613
- 813
Kazanacağımızı düşünüyorum, ama şampiyonluğa yeter mi ? sanmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarin atağa başlasınlar seneye anca sonlandırırizYok abi hoca iyicene zıvanadan çıkmış
Muslera
Linnes.. Donk.. Marcao.. Ömer
Taylan.. Gedson
Arda.. Feghouli.. Babel
Falcao
Hücum 4lüsüne bak fena kontraya çıkarlar
Valla galibiyette şampiyonlukta gözümüz yok artık ama şöyle keremin muhammedin onyekurunun parlayacaği güzel bir maç olmasını umut etmekten başka beklentimiz yok. Tabi umut ediyoruz ama bu adamların yan yana oynamasını bırak, oyuna bile girmelerini görmek bile yeterli olacak bizim için. Çünkü emre akbaba arda babel gibi içi geçmiş topçulardan hala medet uman bi hocamız mevcut. Muhammedin uçup kaçacaği onyekurunun yilan gibi akacagi keremin resital sunacağı bir maç olması dileğiyle. Şu 3 ünün yaşı 23 koysana şu üçünü yan yana la hoca arda mi oynayacak seneye babel mi kafayı yedirttin yenilsek nolacak yarın bir kere taraftarın istediği şu 3 luyu ayni anda 11 başlat be adam hasta ettin bizi 2 senedir. Şu saatte aklima takılanlara bak binlerce sorunumuz sıkıntımız arasında. Bi de eleştirilemez falan derler ne demek eleştirilemez lan fatih terim benden daha iyi mi taraftar kit kanaat para biriktirip her sene forma alıyoruz ulan bileklik aldım lan 30 tane ben çürüdü hepsi evde duruyor dursun zamani milyon eurolar alan adamlar mi bizden daha fazla Galatasarayli bir kere istediğimiz kadro çıkmadı o kadar emek veriyoruz uyku uyumuyoruz ulan Hala arda babel Şener omer bayram akbaba falcao bilmem neden medet umuyoruz. Salakca bir taktik pas yap deli gibi pas çalıştır ama sonuçlandırmak namina hiç bir bok çalıştırma aman diyim böyle devam et.
Bizim bjkyi yenmedeki amacımız nedir peki? Kalan iki maçta hem bjk yine 2 maçta da puan kaybedecek, 3 farkılı yenmezsek, hem fb puan kaybedecek, biz ikisini de kazanacağız ve şamp olacağız öyle mi? Bjkyi geçtim, son iki maç fb şike ortakları sivas ve düşmüş kayseriyle oynayacak bi de. Yav gidin işinize bakın kendinizi strese sokmayın boş yere.
Bizim bjkyi yenmedeki amacımız nedir peki? Kalan iki maçta hem bjk yine 2 maçta da puan kaybedecek, 3 farkılı yenmezsek, hem fb puan kaybedecek, biz ikisini de kazanacağız ve şamp olacağız öyle mi? Bjkyi geçtim, son iki maç fb şike ortakları sivas ve düşmüş kayseriyle oynayacak bi de. Yav gidin işinize bakın kendinizi strese sokmayın boş yere.
Yok abi hoca iyicene zıvanadan çıkmış
Muslera
Linnes.. Donk.. Marcao.. Ömer
Taylan.. Gedson
Arda.. Feghouli.. Babel
Falcao
Hücum 4lüsüne bak fena kontraya çıkarlar