⚽ SL 20/21 H:40 | Galatasaray 3-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Kazanacağımızı düşünüyorum, ama şampiyonluğa yeter mi ? sanmam

Kazanacağımıza dair umudum yok. Tek istediğim sahada teslim olmuş bir Galatasaray olmasın.
Zaten yenileceksiniz, iyi oynayın mücadele edin kendi adıma mutlu olurum.
Sizin iyi oyununuz da yeteneğiniz de belli, galibiyete yetmez. Maçı almanın tek yolu tinercilerin saçmalamasıyla mümkün.
Teslim olmayın formanın hakkını verin. Siz ruhsuzlardan galibiyet bile istemiyorum bak ufacık bir istek bunu yapın yeter.
Takımdan galibiyet bekleyen renktaşlarımada yüce rabbimden sabırlar diliyorum. Hayırlı Ramazanlar.

Valla galibiyette şampiyonlukta gözümüz yok artık ama şöyle keremin muhammedin onyekurunun parlayacaği güzel bir maç olmasını umut etmekten başka beklentimiz yok. Tabi umut ediyoruz ama bu adamların yan yana oynamasını bırak, oyuna bile girmelerini görmek bile yeterli olacak bizim için. Çünkü emre akbaba arda babel gibi içi geçmiş topçulardan hala medet uman bi hocamız mevcut. Muhammedin uçup kaçacaği onyekurunun yilan gibi akacagi keremin resital sunacağı bir maç olması dileğiyle. Şu 3 ünün yaşı 23 koysana şu üçünü yan yana la hoca arda mi oynayacak seneye babel mi kafayı yedirttin yenilsek nolacak yarın bir kere taraftarın istediği şu 3 luyu ayni anda 11 başlat be adam hasta ettin bizi 2 senedir. Şu saatte aklima takılanlara bak binlerce sorunumuz sıkıntımız arasında. Bi de eleştirilemez falan derler ne demek eleştirilemez lan fatih terim benden daha iyi mi taraftar kit kanaat para biriktirip her sene forma alıyoruz ulan bileklik aldım lan 30 tane ben çürüdü hepsi evde duruyor dursun zamani milyon eurolar alan adamlar mi bizden daha fazla Galatasarayli bir kere istediğimiz kadro çıkmadı o kadar emek veriyoruz uyku uyumuyoruz ulan Hala arda babel Şener omer bayram akbaba falcao bilmem neden medet umuyoruz. Salakca bir taktik pas yap deli gibi pas çalıştır ama sonuçlandırmak namina hiç bir bok çalıştırma aman diyim böyle devam et.

Valla galibiyette şampiyonlukta gözümüz yok artık ama şöyle keremin muhammedin onyekurunun parlayacaği güzel bir maç olmasını umut etmekten başka beklentimiz yok. Tabi umut ediyoruz ama bu adamların yan yana oynamasını bırak, oyuna bile girmelerini görmek bile yeterli olacak bizim için. Çünkü emre akbaba arda babel gibi içi geçmiş topçulardan hala medet uman bi hocamız mevcut. Muhammedin uçup kaçacaği onyekurunun yilan gibi akacagi keremin resital sunacağı bir maç olması dileğiyle. Şu 3 ünün yaşı 23 koysana şu üçünü yan yana la hoca arda mi oynayacak seneye babel mi kafayı yedirttin yenilsek nolacak yarın bir kere taraftarın istediği şu 3 luyu ayni anda 11 başlat be adam hasta ettin bizi 2 senedir. Şu saatte aklima takılanlara bak binlerce sorunumuz sıkıntımız arasında. Bi de eleştirilemez falan derler ne demek eleştirilemez lan fatih terim benden daha iyi mi taraftar kit kanaat para biriktirip her sene forma alıyoruz ulan bileklik aldım lan 30 tane ben çürüdü hepsi evde duruyor dursun zamani milyon eurolar alan adamlar mi bizden daha fazla Galatasarayli bir kere istediğimiz kadro çıkmadı o kadar emek veriyoruz uyku uyumuyoruz ulan Hala arda babel Şener omer bayram akbaba falcao bilmem neden medet umuyoruz. Salakca bir taktik pas yap deli gibi pas çalıştır ama sonuçlandırmak namina hiç bir bok çalıştırma aman diyim böyle devam et.

Agzina saglik

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Şener Donk Marcao Ömer

Taylan Gedson
Feg Arda Babel
Falcao

@Tuna Köse

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan Gedson E.Kılınç
Kerem Mostafa Onyekuru

Bizim bjkyi yenmedeki amacımız nedir peki? Kalan iki maçta hem bjk yine 2 maçta da puan kaybedecek, 3 farkılı yenmezsek, hem fb puan kaybedecek, biz ikisini de kazanacağız ve şamp olacağız öyle mi? Bjkyi geçtim, son iki maç fb şike ortakları sivas ve düşmüş kayseriyle oynayacak bi de. Yav gidin işinize bakın kendinizi strese sokmayın boş yere.

Bizim bjkyi yenmedeki amacımız nedir peki? Kalan iki maçta hem bjk yine 2 maçta da puan kaybedecek, 3 farkılı yenmezsek, hem fb puan kaybedecek, biz ikisini de kazanacağız ve şamp olacağız öyle mi? Bjkyi geçtim, son iki maç fb şike ortakları sivas ve düşmüş kayseriyle oynayacak bi de. Yav gidin işinize bakın kendinizi strese sokmayın boş yere.

Kimse şampiyonluk hayali kurmuyor herkes ikinci olalım diyor sadece bu yüzden bile kazanmak zorundayız bu akşam
İkili averaj bile pek önemli değil Beşiktaş’ı yakalama şansımız yok çünkü…

Kaldi ki biz bugün bjk yi maglup etsek de bjk sampiyon olur, sadece ertelemis olur. Yani biz her türlü yenmek icin cikmaliyiz, ama ne yazik ki basimizdaki zati muhteremin kabiz futbol son 3-4 yilda oldugu gibi devam edecek.

Fbyi gecme imkanimiz varken her türlü zorlamaliyiz.

Cengizin dedigi gibi, zorlama da ancak sahada serefli bi takimla olur. Serefli futbolcular ve serefli bir hoca. Bakalim ne kadar serefliler, görecez bugün.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün iyi günümüze denk gelip yenebiliriz de ama değişen bişey olmayacak, bu heyecan niye.

ne kadar cok evladi varsa hepsi aksam sahada olur
atak yapamayan, kaleye sut bile atamayan bir takim izleriz
bjk 1-2 kere gelir bir gol atar ve maci kazanir

Bu takım 0-0 iken de mağlup durumdaykende öndeyken de yan pas geri pas yapıp rakibin defansa yerleşmesini bekliyor bence bizim takımın hücum planı olmadığı için ki en son maç birkaç kontra yakaladık emre akbaba ve Muhammed ile pas yerine çok kötü tercihler yaptılar hücum planı olmadığı için takım gitmiyor ileriye hızlı şekilde gidemiyor oyun kurucu yok takımda o yüzden rezil olmamak için gitmiyorlar ileri .
Bu maçta da aynısını bekliyorum hocamız da buz kutusunun üstünden maçı izler hiç mudahele etmez 60 dakika geçer gol yersek donk forvete geçer bu 2 senede elimizde kalan taktik bu.

Geri
Üst Alt