⚽ SL 20/21 H:40 | Galatasaray 3-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

ilk mac diagnenin kirmizi karti olmasa besiktas bizi yenemezdi. aslinda ilk yariya göre kadromuz daha saglam.

bence bu maci (son haftalarda oynanan futbolu begenmesemde) kazaniriz gibi geliyor bana.

net bir skorla kazanacağımız maç olacak. eğer 3 farklı kazanırsak son 2 haftada neler olacağını kimse bilemez

Beşiktaş'ta biraz rehavet olacaktır son maçtan ötürü ve bu maçta bizim takımdan ciddi bir reaksiyon bekliyorum ayrıca genel kanı Beşiktaş rahat kazanır şeklinde buda bizim işimize gelir. Doğru kadro ve planla bu maçı kazanamamak için hiçbir sebep göremiyorum. Beşiktaş'ın son maçları biraz yanıltıcı oldu bize karşı bu kadar rahat pozisyon bulmaları zor ilk maça bile bakmak yeterli. Kırmızı karta kadar Beşiktaş'ın atağı bile yoktu.

Diri bir Feghouli bize bu maçı çok rahat aldırırdı ama gel gör ki keyfi yok paşanın..

IMG_20210504_160422.webp

'3 tane 8 numara' saçmalığı ve israrı yüzünden pres yapamıyoruz.

Beşiktaş'ta Josef yüzünden takım kendi sahasına bile yerleşmeden topu kapıyor.

Cumartesi günü de biz geride bekleriz. Beşiktaş'a bu orta sahayla baskı yapılmaz.

Büyük hata yaptı Fatih Terim ısıran bir oyuncuyu almayıp 3 tane 8 ile oynayarak.

Çıkıp oyunumuzu oynayalım
Diğerlerinin ne yaptığı umurumda değil artık

Beşiktaş'ın aşırı hakettiği şampiyonluğu ve uzay futbolunun övücüleri kaybolduysa artık galibiyete odaklanabilir miyiz??
Sezonu küme düşme hattında da bitirsek, şampiyon olarak da bitirsek şunların ağzına laf vermeyelim lütfen.Küçük oldukları kadar mide de bulandırıcılar 🤢

Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'ta; Aboubakar ve N'Koudou antrenmana katılmazken, Gökhan Töre çalışmalara katıldı. (via @sercan_dikme)

Geri
Üst Alt