⚽ SL 20/21 H:40 | Galatasaray 3-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Vay be çok değil tam 3 yıl önce zemin güzel, atmosfer güzel, kale ağları sarı kırmızı, taraftar var. Forvette Gomis, orta sahada Fernando sol bekte Nagatomo var. Ne güzel zamanlarmış şuan maç izlerken gram zevk almıyorum.

En az 5 tane atmalıymışız. 2 tanede yemeliymişiz

Vay be çok değil tam 3 yıl önce zemin güzel, atmosfer güzel, kale ağları sarı kırmızı, taraftar var. Forvette Gomis, orta sahada Fernando sol bekte Nagatomo var. Ne güzel zamanlarmış şuan maç izlerken gram zevk almıyorum.

Tesekkurler babel

Beşiktaş Barcelona olarak lanse edildi medyada ama bence favoriyiz kadro olarak hiçbir eksiğimiz yok hocada motive olacaktır kaleci avantajımız da var. Bu maçta yenilirsek cidden şaşırırım.

Dikkat ettim de 3. lüğü matematiksel olarak garantilemişiz. Bu maçı alırsak büyük ihtimal 2. bitirebiliriz.

Bence mutlaka Mohamed le başlamiyiz. Şikecilere karsi da guzel gol attiydi.

Kimse umudumuzu söküp atamaz;

1620339476626.webp

6/6 yapıp sezonu 84 puanda bitirelim de biz, artık şampiyon mu oluruz 3.mü diğerlerine kalmış.Loser besiktas hücum kısmında tamam ama defansi zayıf tam onyekuruluk maç olacak.ayrica 1 fact: sezonun en çok gol atan takımı (bjk) ve en az gol yiyen takımı(gsmiz) karşılaşacak çok zevkli bir maç olur
S o n 1 gün 19 saat

kalan 3 maçı da kazanmak için çıkmalıyız

sonunda ne olur bakarız

şampiyonluk şansı sıfıra yakın hem ikili averaj hem genel averaj büyük aleyhimize

bjk bize yenilse de muhtemelen karagümrük maçını alır

Dogru, zor ama motivasyonumuz seninde dedigin, benim de tepki cektigim uzere "yenmek" uzerine olmali. Zira galibiyet disi her sonuc ikincilikten de edecek bizi (muhtemel). O yuzden, kazanmak zorundayiz ikili averajida umarim aliriz bir sekilde. Belli olmaz, puan kaybi olabilir, futbol bu.

Geri
Üst Alt