⚽ SL 20/21 H:40 | Galatasaray 3-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Aboubakar ve N'Koudou, sakatlıkları sebebiyle Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı. (A Spor)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ersin, Utku, Welinton, Nsakala, Ljajic, Gökhan, Nkodou, Necip, Oğuzhan, Mensah, hatta Larin...Bunlar halen de çok matah adamlar değil. Kalanlar da ya önceden bilinen ve pek imrenerek bakmadığımız, yahut uygun maliyetle ihtiyaca binaen transfer edilebilmiş futbolcular...

Sözüm, elindeki kadronun yetersizliğinden dem vurup Hocamızın icraatlarını eleştirmenin haksızlık olduğu argümanını ısrarla savunanlara; BJK ın sezona giriş yaptığı kadrodan kaç futbolcunun bizim takımda olmasını isterdiniz; sezon başında ve şimdi?...

Olayin kadro kalitesiyle alakasi yok zaten adamlar bize 15 p falan fark atmadi yenersek 3e iniyor fark. Olay orta saha mevkisindeki bariz dezavantajimiz adamlar iyi kotu orada surekli as ve yedek adam bulundurabildi fb de oyle ama biz Butun sezon sikinti yasadik o mewkide. Diger posyonlar icin bisey diyemem

Bizde bu şans olduktan sonra gider tjk ya 3 atar feneri şampiyon ederiz.

Hepsinin kıçı başı ayrı oynamaya başladı gene. Tarihleri son 5 seneden ibaret ezik camia.

Hadi fenerliyle oturur tartışırsın sohbet muhabbet edersin karşılıklı arguman sunar sana ama bu göt laleleriyle neyi tartışıcan allasen.

2 sene üstüste şampiyon olunca döküldüler piyasaya.

33 senedir aynı semtte otururum bjk li olduğunu yeni öğrendiğim insanlar tanıdım.

Son 2-3 yıl öncesine kadar forma giyip dışarda dolaşmaya utanan insanlar topluluğuydu bu camia

Tek mottoları vardı biz halkın varoşların takımıyız. İsterseniz tinerci deyin falan filan işte

Olayin kadro kalitesiyle alakasi yok zaten adamlar bize 15 p falan fark atmadi yenersek 3e iniyor fark. Olay orta saha mevkisindeki bariz dezavantajimiz adamlar iyi kotu orada surekli as ve yedek adam bulundurabildi fb de oyle ama biz Butun sezon sikinti yasadik o mewkide. Diger posyonlar icin bisey diyemem
'Bedava' Josef kapımızdan döndü; gittik Etebo' yu kiraladık. Bu da mı -Terim' e rağmen- Albayrak' ın marifeti?!..

Bence olay tamamen kirilma anlarinda bize yapilan eyyam bunlarin lehine yapilan eyyam
Yoksa coktan sampiyonduk
Ligde iyi ve baskın futbol oynayan ilk 5 takım arasında bile değiliz. Hakem hatasıyla, şanssızlıkla kaybettiklerimiz kadar, şansla, ite kaka kazandığımız puanlar da var...

O
'Bedava' Josef kapımızdan döndü; gittik Etebo' yu kiraladık. Bu da mı -Terim' e rağmen- Albayrak' ın marifeti?!..

Valla alicaz dediler almadilar limit var diyip. Josefi fbde de begenirdim ama ifbli topcu istemem yine de o ayarda 1ya da 2 herif almak sartti anca ocak sonunda jetson alindi iste

Iyide hepsinin öyle kazandigi puanlar var
Adil olsaydi öndeydik simdi
TFF-MHK adaleti açısından diyorsan itiraz etmem. Mesela Diagne BJK maçında atılmamış olsa -ki adam topa dokunuyor, topla alakasız adam doğramalara kırmızı kart çıkmadı defalarca- o maçın senaryosu, kötü futbola rağmen farklı olabilirdi, berebere bile bitse, momentum tamamen farklı seyrederdi muhtemelen...

Ancak oynanan futbol açısından adalet ise bulunduğumuz konumun hakettiğimizin oldukça üzerinde olduğu kanaatindeyim...

TFF-MHK adaleti açısından diyorsan itiraz etmem. Mesela Diagne BJK maçında atılmamış olsa -ki adam topa dokunuyor, topla alakasız adam doğramalara kırmızı kart çıkmadı defalarca- o maçın senaryosu, kötü futbola rağmen farklı olabilirdi, berebere bile bitse, momentum tamamen farklı seyrederdi muhtemelen...

Ancak oynanan futbol açısından adalet ise bulunduğumuz konumun hakettiğimizin oldukça üzerinde olduğu kanaatindeyim...
Su an icin öyle ama bundan önceki haftalarda digerleride les gibiydi

Su an icin öyle ama bundan önceki haftalarda digerleride les gibiydi
Totale vurunca bizden leşi yok. Hatta öyle ki, en iyimser olan forumdaşlar bile kadronun 3/4 ünden ümit kesmiş durumda. Ayrışma, bu durumun sorumlusunun TD mü, yönetim mi olduğu konusunda husule geliyor...

Bence olay tamamen kirilma anlarinda bize yapilan eyyam bunlarin lehine yapilan eyyam
Yoksa coktan sampiyonduk
Aynen öyle reknktasim.. Ankaragücü maci inanilmaz bi donum noktasıydı..O ana kadar puan kaybedecegimizi kimse dusunmuyodu..Bu yuzden hakrm o uydurk pennaltiyi rahat verdı..gol atip yükleniyoduk maci alacağımızi dysunurken herkes vi de jirmizi kart verip muhammedi atti sonraki hafta oynamadi ritmi bozuldu yedline karti gostertti ustune gitti takim dagildi..
Ligde en cavuk kopacak pes edecek takimdi bejeke israrla oyunda tuttular..Cok alip basini gitmeye baslayinca bu sefer feneri her turlu kollayip cok kritik basak macinda neler neler yaptılar..
Bizim icin sampiyonluk kritik maclardaki hakem hatasiyla gitti..Ama yinede alabilirdik bu arada da hocanin sacmalamalari basladi..Suan bejekyi yenip onlarin kqyvetmesini bekelyecez ki iki mac var en kotu berabere kalirlar sanmiyotum kaybetsinler

Totale vurunca bizden leşi yok. Hatta öyle ki, en iyimser olan forumdaşlar bile kadronun 3/4 ünden ümit kesmiş durumda. Ayrışma, bu durumun sorumlusunun TD mü, yönetim mi olduğu konusunda husule geliyor...
Üst üste kazandigimizda bir ara baya iyi oyniyorduk
Herkesin inisi cikisi oldu ve adalet olsaydi su an liderdik, bu gercegide kimse inkar edemez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nkodou, Gökhan Töre ve Aboubakar yokmuş. Larin-Ghezzal var elde diğer kanada Rıdvan Yılmaz/NSakala yaparlar vallahi bayağı vasat durumdalar yedek kulübeleri boş. Hafta başı yazdığım gibi kemiklerini kıracağız bunların.

Geri
Üst Alt