Mert G. Veren
Kırmızı Üye
- 25 Temmuz 2012
- 1.463
- 298
- 903
Kısır bir maç bekliyorum ilk şutumuzu 80.dakikada atarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şut atacağımızı düşünmen ziyadesiyle iyimser bir yaklaşımKısır bir maç bekliyorum ilk şutumuzu 80.dakikada atarız
2 farkla yensek averaj 6 ya düşer. şampiyon olmak istiyorsak onların 1 maç daha kaybetmesi lazım. En az 1 averaj daha düşse 5 kalır. bir zahmet düşmüş denizli maçında kapatalım o farkıdamalesef alacakları tek 3 puanla bitirebilirler
çünkü averajı ele geçirmek kolay değil gibi
2-0 yensek bile arada 6-7 averaj oluyor galiba
o averajı kalan 2 maçta kapatma ihtimalimiz sıfıra yakın
sizin kumanda ekranlı mı renkdaş , teknoloji ne kadar gelişmiş yav.Lütfen saçma sapan tercihlere gidilmesin.
TRT'nin muhtemel 11'ini gördüm , ona yakın bir 11 olursa , bırak maçı izlemeyi , kumandayı dahi elime almam.
sizin kumanda ekranlı mı renkdaş , teknoloji ne kadar gelişmiş yav.
Üçü de vardı antrenmanlarda , sadece Etebo yetişmemiş.onyekuru , mohammed, luyindama iyileşti mi?
ahaha muhteşem ya. Beşiktaşın zayıf karnı dengesiz bekleri iki tane hızlı kanat oyuncusunu koyup bunları topla oynatmak yerine sadece rakip defansı kevgire çevirmek için sürekli koşturup maçın başında penaltı, kk aldırmak yerine top çevirip alkışlamak istiyoruz muhtemelen.
demek sadece etobo oynayabiliyor
Üçü de vardı antrenmanlarda , sadece Etebo yetişmemiş.