⚽ SL 20/21 H:40 | Galatasaray 3-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Orta saha. Bizim asıl olayimiz bu. Bakın Barcelona ya. Xavi Iniesta gittikten sonra rakitic - f.de Jong bir sürü adam aldılar ama asla o eski Barça yi izleyemedik. Oysa dunyadaki takımların bir çoğu dejong ve rakitic gibi adamları havada kapar yani. Bizimde en büyük sorunumuz bu sezon orta saha. Nedense hiç tam olamadık son iki senedir özellikle. Geçen sene fena olmayan bir orta saha vardı ama ne kanat ne forvet vardı. Bu sene kanat var forvet var (ikinci yarıda ) ama bu defada orta saha eksik kalınca defans ve hücumda kötü gözüküyor. Şu planlamayı ne zaman tam ve düzgün yapicaz bilmiyorum ama tam olmadığı sürece başarı zor. Bugün orta sahamiz fener maçındaki gibi iyi oynarsa herşey olabilir. Ama hoca faktörü de var. Hocada bu sene kötüydü seçimleri filan. Bakalım inşallah bugün alırız. Şu iğrenç bjk lilerin ezilmişlik sendromunu görmekten bıktım ya. Kafayı yemişler. Kimse ciddiye bile almıyo zaten ama fenerden daha itici gelmeye başladılar bana.

Babel,Akbaba,Falcao ve Onyekuru fazla yumuşak olur orta saha direnci adına Emre Kılınç olmalı bu isimlerden bir tanesinin yerine.

..........................................musli....................................
..şener.........donk.................marcao....sarachi......
...............................taylan............................................
.................................gedson......kılınç......................
........halil..............................................kerem............
....................................mustafa................................. halil basan ,hızlı ve içeri kateden bi oyuncu ve halil sağda bunu yapabilir keremi

kerem yapan kanatta oynatmayı neden seçmiyor anlamadım gitti.keremi bi çekse sola iki misli verim alacak şuanki halinden.bale solda baleydi sağa çektiler ronaldo yüzünden adam futbola küstü.adamı yerinde oynatacaksın arkadaş.keremi gs ye getiren şey soldaki oyunuydu.

maçın kilit noktasına gelince biz mallorcayı dörtlediğimizde kaleci önde kalıyordu zaafı oydu.kargaların kaleciside uzaktan yiyor.tam mustafa halil ve keremlik birde sonradan oyuna girecek babellik bi maç.hatta emre kılınç sivastaki halini hatırlasa hepsinden daha iyi şutör ama bize gelen bu iki sezondur şıno hagi olsa ortayı şutu unutmuştu.böylede bi kabızlığımız olmuş

Çok fazla kalite farkı yok aslında ama stoperleri pek hata yapmıyor ve 2 kenar oyuncusu çok etkili rakibin.Maç ortada bana göre .Birde umarım ileride basmazlar.

Benim anlamadığm bi nokta var

Maç öncesi saatler öncesinden medyadaki bazı kişiler ilk 11i biliyolar

hocanın birkaç açıklaması,eski topçuların açıklamalarında gördüğümse hocanın en erken maç öncesi soyunma odasında ilk 11i tahtaya yazdığında takımın ilk 11i gördüğü,yani oyuncu bile bilmiyo maç anına kadar

bu 11 nasıl sızabilir yav

resmi site biliyodur bide hoca maçtan 1 gün önce kadroyu veriyosa

ya siteyi(twitterı) yöneten kişi sızdırıyo kadroyu yada hoca yahut yardımcıları bilerek sızdırıyo sonradan köstebeği bulduk başarılıyız demek için

takıldım bu konuya

benim ben derdimi..

11ler belli olsa da sövsek

Yeniliriz büyük ihtimal iki takimda normalde rezil ama besiktas bizden biraz daha iyi oldu icin maci birsekilde alir.

Kadronun önceden sızdırılması olayına acayip irrite oluyorum

Hoca yine Etebo ilk 11 yapar yazin bi tarafa..

Fatih hocanın 20 sene önce oynattığı önde baskı oyununu Sergen oynatmaya çalışıyor fatih hocada takımı mcity zannederek 800pas yapma derdinde 2 yıldır

E04IWeGXMAE8wDI

Yenebiliriz diye düşünüyorum, biz kazanır fenerde bugün puan kaybederse son iki maç öenmli hale gelir. Heleki 3 farklı kazanırsak, fenerde puan kaybederse dahada heyecan verici olur son maçlar

Beinsport derbiyi tek maç 96 liraya mı veriyor yaw. :asd:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt