⚽ SL 20/21 H:40 | Galatasaray 3-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Bjk keşke Göztepe , Karagümrük ile oynamasaydı . İddiasız iki takım o bozuyor moralimi

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maçın 2-2 hatta 2-3 olma ihtimali 3-1 olma ihtimalinden daha yüksek. hayalci olmayalım. top ayağımızda kalmadı doğru düzgün

dikkatli oynayıp skoru korumaya çalışmalıyız.

Kırmızı görecek bu küçük şikeciler alayı dengesiz. Bize veremez bücüğü yemeyecek cücü'nün. Bizimkiler pata küte devam daha Sergen'in korkulu gözler ile sahayı terkediş videosunu göreceğiz.

gedson iyice moda girmeye başlamış, ilk yarı göze hoş gelen tek adamdı benim için... halısaha maçı gibi rahat oynuyor, umarım bu rahatlık elimizde patlamaz

Çok iyi biliyorum bana lütfen Emre Akbaba hayaletini savunma takımda en gereksiz topçulardan biri. Çakma forvet çakma orta saha 50 dakikalık kondisyona sahip oyuncuyu savunma.
Ya bak bende sevmiyorum geldiğinden beri 5 maç katkı almışızdır ama beşiktaşın orta sahada baskın olamamasının sebebi hareketli olup boşa çıkmaya çalışması. Sap tarafa da bayağı yardım ediyor.
Birde herif ceza sahasında top takip ettiğinden rakipler az tırsıyor. Feghouli girsin orta sahada yürür.

Bize lazım olan şey ozan tufan gibi aygır sert topçu. Mevcut kadroda olmadığına göre şimdilik devam

falcao ve akbaba'nin cikip mustafa ve halil'in hemen girmesi lazim. onye-kerem yapilabilir ilaveten 60 gibi

Donk'un hareketinde önce faulü atiba yapiyor, o iki eliyle itelemeyle kendine avantajı sağladı.
Ücü dördü kovalamamız lazım. Ceza sahası dışından gereksiz fauller yapıyoruz. Atnkaragücü nün penaltısı güme gitti bu arada.

Geri
Üst Alt