⚽ SL 20/21 H:40 | Galatasaray 3-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

penaltı falan değildi o cüneyt eyyamın kralını yapıyordu ki vermek zorunda olacağı bir penaltı çıktı

önemli olan şampiyonluk değil zannımca (zaten %99umuzun ümidi yoktu) bizim için önemli olan ahmet nur çebi denen ite ve sergen avelinin suratlarına skoru yapıştırmak, büyük konuşunca laf nasıl götlerinde patlar onu göstermek.

var'da oturan herifler ekseriyetle her saniyeyi inceleyip aleyhimize bir seyler uydurmaya calisiyor. futbolun dogal akisinda olan ottan boktan seylere penalti fln caliyorlar sezon basindan beri. adam gibi bi yönetim olsa bunlara haddini bildirmisti coktan.
Terim konuşur yine onların yine.
Hep şuna kızdım
Şu kıytırık ligte 8_10 puan önde olabilir hatta şu maçla Sampiyonluk sevinci yaşayabilirdik

Ama o sacma sapan puan kayıplarına gelde üzülme,kendi bacağımiza sıktık
Maalesef :(

abiler Onyekuru topla oynamıyor ok ama rossier' i kitledi, nasıl berbat diyorsunuz ?

bir tane atak gelmedi bizim sol kanadımızdan, ayrıca Babel' in golündeki gibi bir defans arkasına top gelse bjk' nin defansı ağır, içlerinden geçer.

Onyekuru devam etmeli

Donkun mallığı varda donkun hareketinden önce atiba itiyo adamı önce ona faul vericeksin

nskalanın kırmızıyıda vermedi

1 tane daha atmalıyız yemeden

kuru çıkmasın oyundan iyi tehdit olur ilerleyen dakkalar

Hepsini geçtim gözünün önünde son frikik pozisyonunda atibanin %100000 satılık hareketini es geçti .

Falcao çakal verilen o reziil penaltıdan sonra penaltı alacağını net anladı ve aldı

Şuan 2-0 olması gerekiyodu. Adam varda izliyor atiba itiyor Donk u gidip penaltı veriyor. Bu Cüneyt e haddini bildirmeyen yönetici bu saatten sonra kulübün kapısından girmesin. Yeter ulan bu adam. Onun harici takimada bok atmayın bu yetresiz orta saha ile maximum budur. Daha ne olacaktı ki. Onyekuru kötü kanat sorunu oluyor. Yoksa çoktan 3 olmuştu

Geri
Üst Alt