⚽ SL 20/21 H:40 | Galatasaray 3-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

2 pozisyon da penaltı değildi
Hakem ilk penaltıyı verdiği için 2. Penaltıyı da vermek zorunda kaldı. Çünkü ilk penaltı içine sinmemisti. 5 dakka pozisyonu izleyip zorla penaltı verdiler.

Alt tarafı bir maç yonetecekler, onu bile beceremiyorlar.

Yalnız dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama cüneyt var'a gittiginde ilk müdahale'nin donk'a yapildiği anı göstermediler ekranda. Gösterseler cüneyt vermezdi o penaltiyi

Kenarda cücünün 2-3 bjk lehine faulunden sonra ve lehine penaltılarından sonra çıkan uğultular baya baskı altına alıyo cücüyü

aynı şekilde devam edilmeli kararları doğruluğa göre değil tepkilere göre veriyo

2 pozisyon da penaltı değildi
Hakem ilk penaltıyı verdiği için 2. Penaltıyı da vermek zorunda kaldı. Çünkü ilk penaltı içine sinmemisti. 5 dakka pozisyonu izleyip zorla penaltı verdiler.

Alt tarafı bir maç yonetecekler, onu bile beceremiyorlar.
keşke onyekuru 2.penaltı pozisyonda atsaydı ve iki penaltıyı vermeseydi

Onyekuru çıksın mı? Akın akın gelecek Rosier - Ghezzal istiyorsanız tamam.

Maç boyunca Rosier ve Ghezzal ismi 1-2 kez duyuldu. Bunun en önemli sebebi orayı kitlememiz. Sol tarafta nkodu yok bu yüzden aşırı verimsiz bjk, duran top ve penaltı ile gol bulmaya çalışıyorlar.

isyan ediyorum ya bu cüneyt denen şerefsizin bizi doğradığı kaçıncı maç bu

var hakemiyken ayrı katleder orta hakemken ayrı katleder.

bırak futbolu düş yakamızdan artık şerefsiz kel
Daha büyük tehlikeye arz etmekte. Sanki muhteşem bir bokmuş gibi mhk'da etkin görev alacaktır. Futboldan tamamen defolması gerekmekte

Yalnız dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama cüneyt var'a gittiginde ilk müdahale'nin donk'a yapildiği anı göstermediler ekranda. Gösterseler cüneyt vermezdi o penaltiyi

Kulübede Mohamed, Halil, Kerem ve Kilinc var. 60'a kadar iki hamle iyi olur.

Donkun mallığı varda donkun hareketinden önce atiba itiyo adamı önce ona faul vericeksin

nskalanın kırmızıyıda vermedi

1 tane daha atmalıyız yemeden

kuru çıkmasın oyundan iyi tehdit olur ilerleyen dakkalar
Top atılmadan önce başlıyor mücadele, Atiba'ya faul veremeyebilir ama Atiba kendini bırakıyor bence. Düşünce Donk ayağına da basıyor gibi. Donk'un yine de bunu yapmaması lazımdı.

2.yarı haydi güzel ve mantıkli değisiklikler insallah

Geri
Üst Alt