Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.527
- 6.249
- 673
Ayağa filan hiç biseye bakma direk atiba itti mi itti pozisyonun başında olay bitmiştirDonk'un pozisyonunda ayaklar temiz mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayağa filan hiç biseye bakma direk atiba itti mi itti pozisyonun başında olay bitmiştirDonk'un pozisyonunda ayaklar temiz mi?
Sanırım tersten tutturdum skoruBence Beşiktaş 2-1 filan kazanacak

Bizim salak hareketi devam ettiriyor,ilk pozisyon da belki atiba nın yaptığı anda top oyunda olmayabilirOrda yüzde yüz haklısın ama sen VAR’a gidiyorsan ozaman bizim lehimize faul vereceksin penaltı olmaz orda
Sorma yav istiyorlar ki on kişiyi çalımlayıp gol atsınOnyekuru' yu çıkarsın diyenlerin futbol bilgisinden şüphe ediyorum.
çıksın da rossier gelip dursun o kanattan
Ne tecrübesi yaw ona penaltı çalacak hakemmi var dünyadafalcao tecrübesi işte orda düşmeyi biliyor. Mohamed olsa Atiba'yi sirtinda taşıyarak devam koşar.
aynen öyle
Onyekuru hariç katılmıyorum(kısmen). İlk 15dk bu kadro ile devam. Duruma göre.Onyekuru,Falcao, Akbaba out
Kerem, Halil, Mustafa in
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güntekin fanatik Besiktaslidır o yüzden olmasın
Eşitlenmiş oluyor 3-1 de deplasman golü kuralı yok ikili averajda. Ama denizli ve malatyaya baya fark atmamız lazım bu durumdaikili averaj için 3-1 yetiyor mu? bizim ligde deplasman golü avatajı var mı
Gördüğüm kadarı ile Gördü Cüneyt yinede penaltı verdiVAR'da atiba itinin itmesi neden kırpıldı?
federasyon genelde son haftalarda beklentisi yüksek kulüpler lehine hata yapar, o yüzden beşiktaşı son 2 hafta kollarlar diye düşünüyorumKısacası kalan tüm maçları kazanıp yolumuza bakmalıyız bu maç dahil. Gönül ister 3 farklı alalım şu maçı ama bakalım. Olur da olur.
Onyekuru hariç katılmıyorum. İlk 15dk bu kadro ile devam. Duruma göre.
Aynı şeyi savunuyoruz farkında mısın bence sen oku?Neyse gerginliğe gelemem gerçekten, haklısın