Deniz Akın
Aslan Üye
- 17 Şubat 2021
- 8.757
- 6.454
- 673
Arkadaşlar sene başından beri Bjk uzay futbol övenler gördünüz mü şimdi buraya kadar nasıl gelmişler?Futbol %50 oyun ise %50 psikolojidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2:2 yaparsa olur, ama mac 2:1 ken terim 70e kadar oyuncu degistirmezKulübede Mohamed, Halil, Kerem ve Kilinc var. 60'a kadar iki hamle iyi olur.
Onyekuru yu ondan çekti sağa hocaN'salak ın üzerine oynamak lazım, çok kolay attırırız bunu.
Güntekin hadi beşiktaşlı. Tugay'a ne demeli? O da onaylıyor hatta ben dedim penaltı diye diyor.Bu Güntekin nasıl bir srfsz ya.. donk atibanin ayağına bastı çekmeye vermedi diyor ulan atibanin itmesini söylemedi bile
Aynı şeyi savunuyoruz farkında mısın bence sen oku?Neyse gerginliğe gelemem gerçekten, haklısınBen atiba faul yaptı diyorum sen ne diyorsun önce oku sonra alıntı yap
Falcaonun pozisyon net penaltı ya. koala gibi yapışmış herif. Bize çalınmadığı için şaşırıyoruz2 pozisyon da penaltı değildi
Hakem ilk penaltıyı verdiği için 2. Penaltıyı da vermek zorunda kaldı. Çünkü ilk penaltı içine sinmemisti. 5 dakka pozisyonu izleyip zorla penaltı verdiler.
Alt tarafı bir maç yonetecekler, onu bile beceremiyorlar.