⚽ SL 20/21 H:40 | Galatasaray 3-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Okadar macta sacma sapan puan kaybettik ki. Cok rahat sampiyon olabilecegimiz bir sezondu. Ah ki ne ah

Maç oynanırken yapılan yorumlar faciaydı. Gerçekten çok boş izleyen adamlar mevcut

Ya fb olursa olsun napalım

biz iyikide yendik,götleri çok kalkmıştı,derbi galibiyetide iyi olur hem bize hem takıma

bjk zaten takılmaz gümrük maçında ilk drvre deplasmanda 5tane attılar bir şekilde alırlar o maçı,fbde alır diğer maçları,biz 3.olduk malesef

işte atılan bir golün,vurdumduymazlığın neticesinde kaybedilen puanların,gemiyi erken terketmenin cezası bu işte yine kendi salaklığımıza verdik şu rezil sezonda şampiyonluğu

realist olalım, bizim olmamız için beşiktaş'ın iki maçta da puan kaybetmesi lazım. fener'in de bir kez puan kaybetmesi lazım. bu olmaz

ama beşiktaş'ın bir yenilgisi fener'i öne geçirir.

hiç iyi olmadı.

yenilsek hocaya söver rahatlardık. şimdi fener'in şampiyonluk ihtimali oluştu.
Allah ne verdiyse atarsak bir kere takılmaları yeterli olur

bunları bir güzel sevdik o konuda çok rahatımda muhtemelen şikecileri şamp yaptık bu durum beni çok rahatsız ediyor

ne zaman şampiyonluk moduna girsen
cimbom koyar hevesin kaçar

İşte buuuu!
Ligin uber top oynayan şampiyonu heea

Alışmışlar her maç hakem tarafından ittirilmeye. Burada da uyduruk penaltı olmasa 3-0 ile gönderecektik.

Hatta Emre Akbaba biraz gününde olsa 5'lemek işten bile değildi.
bugunde ittirildilerde hakimide yendik hamdolsun
ortada ki dopingli ihtiyar ve fbliye kırmızı çıkmadı bi türlü tekme tokat oynadılar
aldıkları penaltı desen öncesinde donka foul vardı. averajı çok rahat alırdık.
fakat işi buralara bıraknda bizim aptallığımız maalsef

babel bey ciddi oynamak için bu maçı mı beklediniz? Ligin ortalarındaki gibi Falcao ile birlikte sahada yürürsünüz diye düşünüyordum.
ankara-rize-hatay'da da böyle oynasalar şimdiye rahat liderdik.

Ya fb olursa olsun napalım

biz iyikide yendik,götleri çok kalkmıştı,derbi galibiyetide iyi olur hem bize hem takıma

bjk zaten takılmaz gümrük maçında ilk drvre deplasmanda 5tane attılar bir şekilde alırlar o maçı,fbde alır diğer maçları,biz 3.olduk malesef

işte atılan bir golün,vurdumduymazlığın neticesinde kaybedilen puanların,gemiyi erken terketmenin cezası bu işte yine kendi salaklığımıza verdik şu rezil sezonda şampiyonluğu
Koçun sergilediği tavırların üstüne bi de şamp olurlarsa düşünebiliyomusun reyiz dayanılmaz olur yav.

Geçen de dedim biz olmadıktan sonra umrumda değil. Fenerin olmasını istemem ama digefi Beşiktaş olunca fark etmez diyor insan. Fenerin son anda yenmesi kötü oldu. Neyse ben umutluyum ikisi de puan kaybedecektir.

Fb yi şampiyon yapmaktan başka hiçbir işe yaramayacak maalesef...

Ankaragücü nün penaltısını vermeyen kaleciyle karlı karşıya kaldığı 4 pozisyonu kaleciye nişanlayan Alper potuk u Allaha havale ediyorum

Bom boş bi galibiyet oldu gb ye puan kaybettirmezler adamlar lige ayarı vermiş

Fb yi şampiyon yapmaktan başka hiçbir işe yaramayacak maalesef...

Ankaragücü nün penaltısını vermeyen kaleciyle karlı karşıya kaldığı 4 pozisyonu kaleciye nişanlayan Alper potuk u Allaha havale ediyorum

Bom boş bi galibiyet oldu gb ye puan kaybettirmezler adamlar lige ayarı vermiş
Geraldo beyinsizinden önce alper'e sallamak lazim. rezil herif daha neyi atacakti acaba hepsini kacirdi

Geri
Üst Alt