⚽ SL 20/21 H:40 | Galatasaray 3-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Biz 84 puanla bitiriz de diger ikisi napar bilemiyorum. Ben febenin puan kaybedeceginden cok emindim artik orda umudum kalmadi. Sike kardesinden rahat 3 puan alacaktir. Son mac kayseriyle orda bari puan kaybetse de 2ci olsak. Bejeke iki macini da alir gibi

hoca uzun zamandır ilk defa doğru plan yaptık dedi... yapmadığın zaman da söyle hocam...

Fazla hayal kuruyorsunuz. Bjk bize karşı çok sinik kalsa bile önündeki maçları alır. Yada bir beraberlik bir galibiyet. Şampiyonluğu unutun bence, fb altımızda kalsın diye dua edin.

Bir gol daha atsak ikili averajı alıyorduk

Ama ilginç şekilde son 10 dakika bizimkiler de böyle bitsin modunda oynadı

Anlamak mümkün değil

Son 2 hafta her şey olabilir, bizim 2 maçı da farklı kazanmamız gerekiyor

Bu gece zafer gecesi derbi kazanıldı lig sonu ne olur göreceğiz
tebrikler ASLANLAR Tabeladaki yerin için değil başka güzel görmediğimiz için seviyoruz seni

Gelde şimdi 90+5 lerde yediğimiz gollerle puan bıraktığımız karagümrük ve rizespor maçlarına yanma!
Son dakik attıklarımız da var. Bence attığımız yediğimiz gollerden ziyade Fatih Terim'in takımın başında olmadığı ve rezil oynadığımız futbolumuza yanalım.

Rize, Karagümrük ve Alanya'da bırakılan birer puanlar bizi şampiyonluktan etti olacak şey değil ya.
Alanya maçından ziyade Sivas ve Ankaragücü maçları daha kolaydı mesela. Ya da Boupendza'sız maça çıkan Hatay. Hatay maçına stoperde Gedson ile çıktık ya aklıma geldikçe çıldırıyorum.

Son 2-3 maçta beleş puanlar kaybetmeseydik şuan şampiyon şarkıları söylüyorduk

Koçun sergilediği tavırların üstüne bi de şamp olurlarsa düşünebiliyomusun reyiz dayanılmaz olur yav.
Reis inan önemi yok,kendinizide şartlamayın manyak olursunuz

son şampiyonluğa,bak başak şamp olduda noldu kimse anmıyo ertesi gün bitiyo,leicester herkesin eline verdi dünyanın sonumu geldi futbol tedavüldenmi kalktı manu city için hayır oldu bitti,lille de şamp olucak 2 gün sonra yeniden lig başlıyo birşey bitmiyo yani

şamp değilde güzel futbol,gelişmek,avrupaya kafa tutmak çok daha önemli,keşke şamp yine kaybetseydik ama iyi bir kadromuz,sistemimiz,oyunumuz planımız olsaydı seneye oluruz derdik

gelecekle ilgili hayal kuramıyoruz mevcutla,lig şampiyonluğu idare ediyo sadece hayalleri,gerçekleştirmiyo

Haftaya denizliye 5 atarız, bjk ve fb kaybeder. Biz de lider olur ve son hafta kupayı kaldırırız.

tapatalk_1226241592_398x355.webp

bjk iyi oynuyo abi yaaa hakem yardım etmese de kazanırdı yalanının denize döküldüğü 1 gece

Geri
Üst Alt