⚽ SL 20/21 H:41 | Denizlispor 1-4 Galatasaray | MS | 11 Mayıs

Para olsa, yazin takimin ruhsuzlarinin hepsinin götüne tekmeyi basacaksin.

2. Yari 3:1e kadar nasil bu kadar isteksiz oynadilar anlamiyorum. Görende 5 kere arka arkaya sampiyon olduk ve oyuncularin motivasyonu kalmamis gibi geziniyorlardi.

Ulan akbaba 4 0 dedim diger taraf 2 0 dedim, o penaltiyi kacirmasan denizlinin gol atacagi yoktu.

Bizim dangozlar haricinde diğerleri üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptı. Küme düşmesi 2 hafta önce kesinleşmiş, yedek ağırlıklı kadroyla çıkan takıma bile üstünlük kuramadık. Yazıklar olsun.
Ekran Alıntısı.webp

ben kendime gelemiyorum hala... mal oldum amk ne yaşadık biz son 2 saatte

göztepe, gençlerden 5 yedi

bjk atabildiği kadar atacak, göztepe' den gram umudum yok..

bu maçta çok gol atmalıydık, üstüne bir de gol yedik.

akbaba yüzünden oldu her şey. abv akbaba

onun bunun takımı hatay, o 7 tane gol bir yerine girsin bela oldun

averajla şampiyonluk mu kaybedilir

Terim yine yaptı yapacağını onyekuru kerem emre kılınçla başlasa en az 7 olurdu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok stresse girdim , fenalastim, toparlamaya calisiyorum yine kendimi. Allahim insallah sampiyon oluruz

Averajlla +2’de de olsalar bunu +3 olarak görün. Daha fazla gol attıkları için , averaj eşitliğinde onlar üstün

mutlu edenler: bu skorları maçlar oynanmadan veriyoruz deseler atlardım. kendi sahamızda oynayacağız. bjk demoralize ve deplansmanda baya eksik gol atabilseler bugün atarlardı... göztepenin td. Ünal Kahraman.... finallerin takımıyız bu baskı yaratacaktır.... Evet artık inanıyorum Fatih Terim balı var :D

mutsuz edenler: Hala fb nin şampiyonluk şansı var... malatyanın sağı solu belli olmuyor... akbaba penaltısı hala üzüyor... Elimizde 1 puan garanti olan maçlardan sadece biri olsaydı düşüncesi üzüyor...

TUZLU AYRAN İÇMEYE GİDİYORUM ACAYİP TANSİYONUM DÜŞTÜ
RE RE RE RA RA RA!!!!!❤️💛❤️

Geri
Üst Alt