Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.041
- 39.373
- 3.993
Nasıl stres olduysam gerildiysem hala maçlar bittimi diye tekrar tekrar skorlara bakiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gol yememeye oynarsa Galatasaray şampiyon olur.Berabere kalırlarsa yine Galatasaray şampiyon olur.Beşiktaş hataya gol yememeye oynayacak sürpriz lazım
1 e 4Misal haftaya bjk 1-0 kazandı, biz kaç sıfır kazanırsak şampiyonuz ? Tabloyu canlı göremiyorum.
Averajlar da esit olursa ne oluyor bilen yesillendirsin
Daha fazla gol atan (BJK) sampiyon olurAverajlar da esit olursa ne oluyor bilen yesillendirsin
fener bu saatten sonra maça bile çıkmayabilir reis dağıldı adamlar.Kazansalar şampiyondularmutlu edenler: bu skorları maçlar oynanmadan veriyoruz deseler atlardım. kendi sahamızda oynayacağız. bjk demoralize ve deplansmanda baya eksik gol atabilseler bugün atarlardı... göztepenin td. Ünal Kahraman.... finallerin takımıyız bu baskı yaratacaktır.... Evet artık inanıyorum Fatih Terim balı var
mutsuz edenler: Hala fb nin şampiyonluk şansı var... malatyanın sağı solu belli olmuyor... akbaba penaltısı hala üzüyor... Elimizde 1 puan garanti olan maçlardan sadece biri olsaydı düşüncesi üzüyor...