Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
son maçta defansları + kalecilerinin yaş ortalaması (1 oyuncu hariç) 20 gözüküyor. Sanırım o yüzden bu kadar rahatız
Skor alalim !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son maçta defansları + kalecilerinin yaş ortalaması (1 oyuncu hariç) 20 gözüküyor. Sanırım o yüzden bu kadar rahatız
Halen 1-3 diyorum; Rodallega atar bi taneSkor alalim !
Nasılsa yeneriz diyorsunBu maçı izlemem benim asıl izleyeceğim maç Fener Sivas maçı olacak
3 veya 4 bence.GS kac atar ?
Ben rahat değilim renkdaş. Bizim takımı yenmek için yıldızlar topluluğuna gerek yok. Az akıllı olan teknik direktör çocuklarla bile yener Terim'i.son maçta defansları + kalecilerinin yaş ortalaması (1 oyuncu hariç) 20 gözüküyor. Sanırım o yüzden bu kadar rahatız
İlk maçtan daha iddialı olacaklarını düşünmüyorum ayrıca kendilerini göstermeleri gereken bir maç ortamı yaratılmadı medyada fark ettiyseniz gözler karagümrük ve sivas da olacak bu bizim için avantaj.Ben rahat değilim renkdaş. Bizim takımı yenmek için yıldızlar topluluğuna gerek yok. Az akıllı olan teknik direktör çocuklarla bile yener Terim'i.

Kılınç oynamalı Akbaba yerineMuslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan Gedson
Kerem E.Akbaba Babel
Falcao
Muhtemelen bu kadro çıkar diye düşünmekteyim.
bence bir inanmışlık var galatasaray ın bu haftalarda hata yapacağını sanmıyorum. kadro aynı çıkmalıyız. emre kılınç akbaba değişikliğiyle.Bjk maçı gibi oynayacaksak farka boğarız. Ama önceki maçlar gibi oynarsak sıkıntılı geçer.