⚽ SL 20/21 H:41 | Denizlispor 1-4 Galatasaray | MS | 11 Mayıs

Hakemi geç bu maç hakemi konuşmamıza gerek yok
Şu golü ekran başında iptal eden hakem 1 maç aradan sonra görev alıyorsa bir zahmet konuşalım.
1620649413741.webp

Fırsat vermeyeceksin bu maç artık ince çizgilerde kaybolacağımız maçlar değil, ligden düşmüş takıma kaç tane lazımsa o kadar atmamız gerek...
Renktaş hakem şu tarz kararlar veriyorsa ne yapabilirsin? Engin Baytar gibi yakasına mı yapışmak gerekiyor? Şampiyonluk averaja kalacak belki de. Kaldı ki sadece 1 maç geçmiş şu pozisyonun üstünden.

Verilen hakeme bakarsak fark atmamız zor görünüyor kazanırız bitigen de engelleyemez bunu denizli bitmiş durumda ama bi 4-5 fark olmalı o da bu tetikçiyle zor diğer fb tetikçisi de bjk maçına atanmış ilginç şeyler olacak gibi

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş hakem şu tarz kararlar veriyorsa ne yapabilirsin? Engin Baytar gibi yakasına mı yapışmak gerekiyor? Şampiyonluk averaja kalacak belki de. Kaldı ki sadece 1 maç geçmiş şu pozisyonun üstünden.
Ben takımımızın tereddüt etmesini istemediğimden öyle söylüyorum bu hakemin vicdanı olsa şuna el vermez ama bizim takım ısrarcı olsun artık yeter ki.

kapanan takımları açamadığımız için hiç kolay geçeceğini sanmıyorum

herifler düştü diye kaleyi açacak değiller

zalad olsa bile ihtimali olmayan
ama
tek ihtimali olanların hikayesi olan bir maç

Geri
Üst Alt