⚽ SL 20/21 H:41 | Denizlispor 1-4 Galatasaray | MS | 11 Mayıs

Son maça 3’lü savunma çıkmışlar. Umarım erken golü buluruz. Tek çekincem bu

1620680172102.webp

Yanıt bile kapalı.
Vah benim memleketim , bu hallere mi düşecektik.

Düşerayak güzellik yaparız inş.

Genelde son 2-3 haftaya ya önde girerdik ya da tamamen kopmuş..

Böyle kazanıp rakiplerin durumunu bekleme durumunda olduğumuzu 10-15 sezondur hatırlamıyorum..

En son 2005-06 şampiyonluğunda 31.hafta fenere yenilince son 3 hafta fb nin puan kaybını beklemiştik onlarda sağolsun yapmışlardı..

O sezondan sonra son 2-3 haftaya bu şekilde ipler rakiplerdeyken girmemiştik..O yüzden tuhaf geliyor..

Yanıt bile kapalı.
Vah benim memleketim , bu hallere mi düşecektik.

Düşerayak güzellik yaparız inş.

Denizlispor uzun süredir yoruma kapali twit atiyor. Maalesef düsmeyi en fazla hak eden takim Denizli idi. Süper Lig'e ciktiklarindan beri kac hoca getirip götürdüler, sayamaz olduk.

Denizlispor uzun süredir yoruma kapali twit atiyor. Maalesef düsmeyi en fazla hak eden takim Denizli idi. Süper Lig'e ciktiklarindan beri kac hoca getirip götürdüler, sayamaz olduk.
Zaten bundan önceki iki sene de düşmeyi hakettik.
Bu kadar garip yönetim olamaz.
Ayranı yok içmeye , seneye Subotic transferi ile başlıyor.
Sonra oyuncuların parasını ödeyemiyorsun kaçıyor hepsi.

Para yok güzel kardesim :)

Denizlispor‘d torpil cok, parali adamlara güveniyorlar sorna yari yolda kaliyorlar iste.

System pek yok .

Para yok güzel kardesim :)

Denizlispor‘d torpil cok, parali adamlara güveniyorlar sorna yari yolda kaliyorlar iste.

System pek yok .
Denizli gibi takimlar böyle yapmaya devam ettikce borclar artiyor. Borclar artinca alt ligden bile düsme ihtimalleri artiyor. Ayrica Kasimpasa, Karagümrük gibi takimlarin sayisi artiyor. Bu durum hic hosuma gitmiyor. Manisa FK, Gaziantep BSB takimlara yüklenip V.Manisaspor ve kapanan Gaziantepspor'u yasatmaya calisiyorlar sonra.

Denizli gibi takimlar böyle yapmaya devam ettikce borclar artiyor. Borclar artinca alt ligden bile düsme ihtimalleri artiyor. Ayrica Kasimpasa, Karagümrük gibi takimlarin sayisi artiyor. Bu durum hic hosuma gitmiyor. Manisa FK, Gaziantep BSB takimlara yüklenip V.Manisaspor ve kapanan Gaziantepspor'u yasatmaya calisiyorlar sonra.

Denizlispora destek pek yok, eskiden coktu, para yapan kacti, simdi kimse para vermiyor para istiyor .

Altyapi full torpil .

Sponsor pek yok , olsada az veriyor verdiginide bos topculara harciyorlar, sorna gitsin diye parasini ödemiyorlar!

6y2m0z5n.jpg

Çok büyük ihtimalle bu kadro çıkar ve artık 4-5 ne kadar atabiliyorsak atmak lazım.

O degil de arkadaslar, kismetse bugün 3. kez baba olacagim. 2 kiz cocugundan sonra bi oglum olacak allahin izniyle. Su an esimle birlikte hastanedeyiz, gergin ama tatli bekleyis sürüyor. Dualarinizi eksik etmeyin, aslan parcasinin haberini sizlere iletmek ümidiyle...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ve Aslan Parcasi dogdu...

En yakin zamanda GS esofmanli resmini atmak dilegiyle...

Dua eden herkesten allah razi olsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt