Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi inşallah ya, ilk golü erken bulsak bu skoru rahatlıkla elde ederiz.Bu oyunun anahtarı golü çok erken bulmak umarım başarırız
Hic izlemiyorum valla sadece bu sahnesini biliyorumO silahlar birbirlerine karşı hiç patlamıyor
Patlasa da kimse ölmüyor
Anladığım kadarıyla
Yanıt bile kapalı.
Vah benim memleketim , bu hallere mi düşecektik.
Düşerayak güzellik yaparız inş.
Zaten bundan önceki iki sene de düşmeyi hakettik.Denizlispor uzun süredir yoruma kapali twit atiyor. Maalesef düsmeyi en fazla hak eden takim Denizli idi. Süper Lig'e ciktiklarindan beri kac hoca getirip götürdüler, sayamaz olduk.
Denizlispor uzun süredir yoruma kapali twit atiyor. Maalesef düsmeyi en fazla hak eden takim Denizli idi. Süper Lig'e ciktiklarindan beri kac hoca getirip götürdüler, sayamaz olduk.
Denizli gibi takimlar böyle yapmaya devam ettikce borclar artiyor. Borclar artinca alt ligden bile düsme ihtimalleri artiyor. Ayrica Kasimpasa, Karagümrük gibi takimlarin sayisi artiyor. Bu durum hic hosuma gitmiyor. Manisa FK, Gaziantep BSB takimlara yüklenip V.Manisaspor ve kapanan Gaziantepspor'u yasatmaya calisiyorlar sonra.Para yok güzel kardesim
Denizlispor‘d torpil cok, parali adamlara güveniyorlar sorna yari yolda kaliyorlar iste.
System pek yok .
Bunu yaparsak katliam cikar
İnşallahBunu yaparsak katliam cikar
kiralık topçuların kendi takımlarına karşı oynaması yasaklanmalı
Denizli gibi takimlar böyle yapmaya devam ettikce borclar artiyor. Borclar artinca alt ligden bile düsme ihtimalleri artiyor. Ayrica Kasimpasa, Karagümrük gibi takimlarin sayisi artiyor. Bu durum hic hosuma gitmiyor. Manisa FK, Gaziantep BSB takimlara yüklenip V.Manisaspor ve kapanan Gaziantepspor'u yasatmaya calisiyorlar sonra.
Kılınç olmalı![]()
Çok büyük ihtimalle bu kadro çıkar ve artık 4-5 ne kadar atabiliyorsak atmak lazım.
O degil de arkadaslar, kismetse bugün 3. kez baba olacagim. 2 kiz cocugundan sonra bi oglum olacak allahin izniyle. Su an esimle birlikte hastanedeyiz, gergin ama tatli bekleyis sürüyor. Dualarinizi eksik etmeyin, aslan parcasinin haberini sizlere iletmek ümidiyle...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi