⚽ SL 20/21 H:41 | Denizlispor 1-4 Galatasaray | MS | 11 Mayıs

Diğer maçlar ilk yarıdaki gibi biter ve 6 farkla alırsak lideriz

açık konuşmam gerekirse ilk yarı 3-0 olacak birşey oynamadık... ve evet kaybdilen saçma puanlardan sonra saldırcak bir yer arıyorum fellik fellik... işte bu nedenle o topun başına geçme be güzel kardeşim, geçme be canım kardeşim.. son haftalarda bişiler yapmışsın sırf bunun için bile geçme kendini ne riske atıyorsun galatasaraylı kardeşim...

Ulan anlamadığım olay 10 numara penaltı attı Babel sanki her şeyi garantilemişiz de penaltıcıyı değiştiriyoruz.Manyak mısınız olm siz her gol altın değerinde herifler ol atan penaltıcıyı değiştiriyolar hayret ya.Attığı penaltı da bi boka benzese bari kalenin ortasına vurmuş topu hırbo.

Emre akbaba OUT!
Arda turan OUT!
ONYEKURU KILINÇ MUSTAFA KEREM DÖRTLÜSÜNDEN KİM GİRERSE GİRSİN ŞAMPİYONLUK GETİRİR!

Çifte Bayram yaşat biz kullarına Allahım izin ver Kurban olayım Yarabbim sana izin ver!

Yüce Allah'im sen gs'mize guc kuvvet ver. Sampiyonlugu nasip eyle. Ali koc ve saz arkadaslarinin planlarini baslarina cal.

Arkadaşlar sakin olalım daha koca ikinci yarı var sonra yıkım daha kötü olur o yüzden sakin olun…

Ben yıkıldım resmen ya.
Avaraj kasmamız lazım ilk yarı 2 penaltı oluyor daha ne olsun ? Kullanan adama bak tüh allah belanı vermeye.

Herzaman ama herzamanmmm kendi ayağımıza sıkıyoruz

Su mac aslinda tam Onye'lik mac, sol tarafi otoban ederdi.. 2. Yari derhal oyuna alinmali..

Biz mucizelerin takımıyız evelallah BJK ve FB yenilsin bu maçta 4 tane daha rahat atarız.

2. yarı bi 4 tane sallayabilsek keşke. arda ve emre acil çıkmalı

Geri
Üst Alt