⚽ SL 20/21 H:41 | Denizlispor 1-4 Galatasaray | MS | 11 Mayıs

Ah be! Nolurdu 1-2 tane daha atabilsek. Tjk’ye 3 averaj fazladan yapmalıyız haftaya. Çok yazık olacak kaçarsa lan.

Onyekuru olmasa yendiğimize sevinecektik..
Babel falcao gibi tecrubeli adamlar oynali hepsi bi akil bi tecrube gencler mala bagliyabiliyolar

Şampiyon olamazsak tamamen hocaya yazar diye düşünüyorum. Bu maç da dahil çok kötü tercihler yaptı maalesef. Salaklıklarımız olmasa şu an şampiyonduk.

Beyler yeni kendime geliyorum kalbimin carpintisi yeni yeni gecti. Ulan haftaya 50 bin kisi sokalim o stada. Gerekirse baglayalim adil gevregi. 8-0 lazimsa o kadar attirsinlar.

.bjk maçında daha çok boş alan bulduk etkili olduk.mesela kapanan anadolu takımı olsa belki puan kaybedecektik.

Arkadaş söyledik 1000 defa söyledik. bize dar alanda fark yaratacak oyuncular lazım diye.çok değil iki tane adam olsaydı böyle buraya bile kalmazdı.

Hocanın ortası yok.. babel-arda-akbaba 3lusu aynı anda lüks oluyor ama tutup içlerinde gole en yakın adamı da oyundan çıkarıyorsun.. bu maçta keremin birşey yapamayacağı belliydi Babel olsa en az 1 tane daha atardik

Yani olacak iş değil hakikaten. Altın tepside sundular şampiyonluğu ama alabilecek miyiz muamma. Sezon geneli için, oynanan futbol göz önüne alındığında ne kadar hak ettik tartışılır lakin olursak ballı börek olur ve tabi ki çok sevinirim. Sivas'ın beklemediğim bir şekilde fenere koymasına bizim maçtan daha çok sevindim. Bizim maçta da küme düşmüş, sağ beki Ali Yavuz olan bir takıma karşı şampiyonluk adayı bir takım gibi mi oynadık? Bence hayır. Bizim salaklar 2-2'ye getirir diyordum da Allahtan en azından böyle bir şey olmadı.

Bjkli bir arkadaş vardı birkaç hafta önce ona hadi şampiyon oldunuz iyisiniz dedim, aman feneri şampiyon yapmayın da ne haliniz varsa görün dedim. Arkadaş da bana şunu söylemişti; "Ağabey sen daha Beşiktaş kanserini tanımamışsın ama biz yıllardır tanıyoruz" dedi. O an ne demek istediğini anlamamıştım ama şu son 2 maçta anladım. Hakikaten varmış böyle bir şey.

Yaw nasil taraftarsiniz anlamiyirum Imkansiza yakin bisey oluyor Bazilari aglama derdinde ulan Sinerji ya Sinerji Acaba 2.olabilir miyiz diyorduk Son haftaya 50%50giriyoruz Derbiyi kazandik mi kazandik Denizliyi yendik mi yendik Herkes Bjk gibi degil gittiler Hataya tesvik verdiler 7 tane salladilar biz veremedik olmadi ama farketmez ulan Farketmez Turkiyenin En Buyuk Takimiyiz.

Kayseri'nin kendini sağlama almadı. Mutlak puan almaları lazım diğer sonuçlara göre. Göztepe fatih hocayı mahcup etmeyek inşallah. Ayrıca buyuk maçlari bir şekilde iyi noynuyorlar . Allah'ın izni ile şampiyon olacagiz

göztepe, gençlerden 5 yedi

bjk atabildiği kadar atacak, göztepe' den gram umudum yok..

bu maçta çok gol atmalıydık, üstüne bir de gol yedik.

akbaba yüzünden oldu her şey. abv akbaba

onun bunun takımı hatay, o 7 tane gol bir yerine girsin bela oldun

averajla şampiyonluk mu kaybedilir

malesef göztepe çok yumuşak bir takım.Bizde çok rahat maç çıkarmışdık orada.
sorun sadece akbaba değil.
en büyük sorumlu fatih terimdir.onyekuru, halil,kerem gibi adamlar hareketli adamlar ama bir o kadarda dağanık oyuncular. zeka seviyesi yerlerde.
şu takımda bir tane şut tekniği iyi bir adam olmaz mı.İşte olacakdı. Ve bu noktaya gelmeyecekdi.şu maça kalsaydı bile bu denizliyi delik deşik ederdik.

Yaw nasil taraftarsiniz anlamiyirum Imkansiza yakin bisey oluyor Bazilari aglama derdinde ulan Sinerji ya Sinerji Acaba 2.olabilir miyiz diyorduk Son haftaya 50%50giriyoruz Derbiyi kazandik mi kazandik Denizliyi yendik mi yendik Herkes Bjk gibi degil gittiler Hataya tesvik verdiler 7 tane salladilar biz veremedik olmadi ama farketmez ulan Farketmez Turkiyenin En Buyuk Takimiyiz.
Hatay maçı çok salakça oldu şuna bak +7 averaj alıyorsun bir maçta şaka gibi 5-0 bitse esittik insan cildirasi geliyor

Geri
Üst Alt