Deniz Akın
Aslan Üye
- 17 Şubat 2021
- 8.756
- 6.454
- 673
Yazıcam+ maç saatine kadar okuyacağım artık iş topçularımızdaAkşam senden saat tam 20:30 ‘da inna Fetahna suresini yine yazmanı rica ediyoruz Denizlispor maçındaki gibi lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazıcam+ maç saatine kadar okuyacağım artık iş topçularımızdaAkşam senden saat tam 20:30 ‘da inna Fetahna suresini yine yazmanı rica ediyoruz Denizlispor maçındaki gibi lütfen
Ben de annemi durmadan zorluyorum okusun diye sagolsun. ALLAH’ın izniyle şampiyon olacağızYazıcam+ maç saatine kadar okuyacağım artık iş topçularımızda![]()
Ali Koç zaten bitmedi mi yav. Herkes bu sene son kurşunlarını atıyor diyordu. Gözü karartmıştı ama yine aldı boyunun ölçüsünü. Kendini daha fazla rezil etmemek için devam etmemeli.bjk çok çirkinleşti herkese çamur atıyor.Şampiyon olursak bjk biter ali koçta biter.
biz şampiyon olursak Ali koç çok buyuk tepkıler alır.inan koç bjk yı aziz yıldırım da bu gece bızı tutuyor.Ali Koç zaten bitmedi mi yav. Herkes bu sene son kurşunlarını atıyor diyordu. Gözü karartmıştı ama yine aldı boyunun ölçüsünü. Kendini daha fazla rezil etmemek için devam etmemeli.
Malesef aynı önlemlerin alınmadığı zamanlar da oldu 4 gün önce hem deDevletlik polislik olay yok Beşiktaş evde oynasaydı da aynı önlemler alınacaktı işimize bakalım milyonlarca taraftar sokağa dökülünce ne olacak anlamıyorum 17 gündür insanlar boşuna mı evlere tıkıldı yanlışı yanlışla savunmayın
Hayir. Ben ilk yarida 1 golu bile zor buluruz diye tahmin ediyorumİlk 20 dakikada 3-0 yaparsak Beşiktaşlı futbolcular ağlamaya başlar zaten ama ilk 20 dakikada 3-0 yapabilir miyiz?
İki maç öncesine kadar bu konumda olmamız da imkansız sayılırdı hocam.Renktaşlarım biraz sakin olalım dua edelim ama beklentimizi düşürelim çünkü işimiz gerçekten kolay değil, bjk+3 averaj çok zor, bjknin puan kaybetmesi de bana göre zor. Bizim takımın hemen hemen tüm yılki ruhsuzluğunu saçmalamalarını düşününce çok beklentide olamıyorum malesef. Az saç baş yolmadık, şimdi bu takumdan 6 7 gol beklemek hayalcilik olur. Enerjinizi düşürmek istemem ama durum bu. İnşallah bu postu yerim maç sonu.
Malatya'nın son 8-10 maçında hep uzaktan veya duran toptan yemişler. Bizde ikiside yokCeza sahası dışından az şut çeken bir takımız. Bam bam bam gördüğümüz yerden vurmalıyız ki dönen toplar da tehlike yaratsın. Savunmayı aşmakla uğraşırsak enerji ve vakit kaybederiz. Net pas şansı yoksa gördüğün yerden vur en kötü korner olsun bişey olsun