En tehlikeli senaryo 8JK'nin erken bir gol yemesi. Bizimkiler rehavete kapılıp işi ağırdan alırlarsa, 8JK öne geçtiğinde çok geç olabilir.
Geçen haftaki maçta da biraz öyle oldu aslında. 8JK berabere iken averaj önemli olmadığı için skor 1-2 olana kadar bizimkiler oyalandılar. Karagümrük öne geçince gaza basıldı. O da yetmedi zaten.

Bizim taraftarlar da stadyumun çevresine gitmeye çalışmış, emniyet arenaya giden yolları kapatarak önlem almış.
Gümbür gümbür...

bjk çok çirkinleşti herkese çamur atıyor.Şampiyon olursak bjk biter ali koçta biter.
Ali Koç zaten bitmedi mi yav. Herkes bu sene son kurşunlarını atıyor diyordu. Gözü karartmıştı ama yine aldı boyunun ölçüsünü. Kendini daha fazla rezil etmemek için devam etmemeli.

Voodoo yapan yok mu yav garantiye alalım

Ali Koç zaten bitmedi mi yav. Herkes bu sene son kurşunlarını atıyor diyordu. Gözü karartmıştı ama yine aldı boyunun ölçüsünü. Kendini daha fazla rezil etmemek için devam etmemeli.
biz şampiyon olursak Ali koç çok buyuk tepkıler alır.inan koç bjk yı aziz yıldırım da bu gece bızı tutuyor.

Devletlik polislik olay yok Beşiktaş evde oynasaydı da aynı önlemler alınacaktı işimize bakalım milyonlarca taraftar sokağa dökülünce ne olacak anlamıyorum 17 gündür insanlar boşuna mı evlere tıkıldı yanlışı yanlışla savunmayın
Malesef aynı önlemlerin alınmadığı zamanlar da oldu 4 gün önce hem de
AF2F6F88-52E0-40BA-8051-30CF48597130.webp

Protokol tribününe bayrak felan koymuş bizimkiler
Ama çifte standartçılar yolu kapatmış
Bugün ağzımı bozup küfür etmeyeceğim

Renktaşlarım biraz sakin olalım dua edelim ama beklentimizi düşürelim çünkü işimiz gerçekten kolay değil, bjk+3 averaj çok zor, bjknin puan kaybetmesi de bana göre zor. Bizim takımın hemen hemen tüm yılki ruhsuzluğunu saçmalamalarını düşününce çok beklentide olamıyorum malesef. Az saç baş yolmadık, şimdi bu takumdan 6 7 gol beklemek hayalcilik olur. Enerjinizi düşürmek istemem ama durum bu. İnşallah bu postu yerim maç sonu.

Renktaşlarım biraz sakin olalım dua edelim ama beklentimizi düşürelim çünkü işimiz gerçekten kolay değil, bjk+3 averaj çok zor, bjknin puan kaybetmesi de bana göre zor. Bizim takımın hemen hemen tüm yılki ruhsuzluğunu saçmalamalarını düşününce çok beklentide olamıyorum malesef. Az saç baş yolmadık, şimdi bu takumdan 6 7 gol beklemek hayalcilik olur. Enerjinizi düşürmek istemem ama durum bu. İnşallah bu postu yerim maç sonu.
İki maç öncesine kadar bu konumda olmamız da imkansız sayılırdı hocam.
En kötü hayal kırıklığına uğrarız, benim için sakıncası yok.
İki üç güne etkisi geçer, bu konuma gelebilmek bile güzel.

Ceza sahası dışından az şut çeken bir takımız. Bam bam bam gördüğümüz yerden vurmalıyız ki dönen toplar da tehlike yaratsın. Savunmayı aşmakla uğraşırsak enerji ve vakit kaybederiz. Net pas şansı yoksa gördüğün yerden vur en kötü korner olsun bişey olsun
Malatya'nın son 8-10 maçında hep uzaktan veya duran toptan yemişler. Bizde ikiside yok :asd:

Fark falan olması çok zor şöyle 3 puanımızı alalım yeter Beşiktaş'ın puan kaybetmesi oldukça mümkün.

Geri
Üst Alt