TFF tarafından Beşiktaşın bu kadar önemsenmesini anlayamıyorum. Beşiktaşlılar bile kendi takımlarını bu kadar önemsemiyorlardır. Ayrıca Beşiktaş şampiyon olsa bile kimsenin umrunda olmaz. Stada taraftar sokma işlerine girmek basitlik ucuzluk. İçerdeki maçlarda soktunuz da ne oldu? Oraya girme hakkınız yok yine evin yaramaz küçük çocuğu hareketlerine devam ediyorlar.
Beşiktaş her zaman Galatasaray ve Fenerbahçe’nin gölgesinde kalmaya mahkumdur.

BAĞIRIIIIIIIIIIIIIIIIN LAN!
maxresdefault.jpg

TFF tarafından Beşiktaşın bu kadar önemsenmesini anlayamıyorum. Beşiktaşlılar bile kendi takımlarını bu kadar önemsemiyorlardır. Ayrıca Beşiktaş şampiyon olsa bile kimsenin umrunda olmaz. Stada taraftar sokma işlerine girmek basitlik ucuzluk. İçerdeki maçlarda soktunuz da ne oldu? Oraya girme hakkınız yok yine evin yaramaz küçük çocuğu hareketlerine devam ediyorlar.
Beşiktaş her zaman Galatasaray ve Fenerbahçe’nin gölgesinde kalmaya mahkumdur.
Mesele beşiktaşın önemsenmesi değil ki reis. Şu an bizim karşımıza maccabi tel aviv’i getir ölümüne onu desteklerler.
Gs nefretinden ölecekler.

Fatih Terim: "Malatyaspor iyi oynayan bir takım. Oyuncularımın averajı düşünüp sıkıntıya girmelerini istemiyorum. Önce 3 puanı alıp daha sonra ne lazımsa ona göre davranmak istiyoruz."

4 milyonluk Feghouli ve 5 milyonluk Falcao tüm Malatya kadrosundan daha fazla para kazaniyordur belki de

Şu an kadroda ardadan daha çok katkı verebilecek oyuncu yok. Düşünün ardasınız ve belki de görebileceğiniz son şampiyonluk elinize geldit Onyekurunun yaşadığı sakatlığı şu kadroda arda-muhamed-babel falan yaşasa değil iğne acı çeke çeke çıkar oynardı.
Akbaba konusunda da geçen haftadan kalan bir borcu var.

Kadro biraz aidiyet duygusu yüksek bir kadro olmuş, bu da inanıyorum ki sahaya yansıyacaktır.

Hoca konusmasaydi basın toplantısında emniyet bu kadar önlem almazdı .
Fenerbahçe ne yaptı son dakika aldı seyirciyi kimse karışmadi .

Geri
Üst Alt