E1aD1BHX0AE4FlQ

Fatih Terim: "Malatyaspor iyi oynayan bir takım. Oyuncularımın averajı düşünüp sıkıntıya girmelerini istemiyorum. Önce 3 puanı alıp daha sonra ne lazımsa ona göre davranmak istiyoruz."

Hoca şampiyonluk yerine ikinciliği garantilemeyi düşünüyor sanırım.

“Göztepe’den gol haberi mi var?”

Olur mu yaşanır mı bu diyalog bu gece. Yeni bir tarih yazılır yeni bir mucize gerçekleşir mi?

Allah’ım sen durumu biliyorsun.

Süper Final diye bir sey uydurup puan farkini yari yariya indirmislerdi. Üstelik ic sahada ezip gectigimiz FB'ye 2-1 yenilmistik. Son mac Kadiköy'de, bize 1 puan yetiyordu. O maca dayanan kalp icin bugün olacaklar sinek viziltisindan ibarettir. 9-10 sene önce yasadigimiz heyecanla simdiki bir degil.

Fatih Terim: "Oyuncularıma güveniyorum. Oyuncularımın buraya kadar iddialı gelmesi, hiç bırakmaması önemli. Galatasaray böyle olmalıdır."

Fatih Terim: "Malatyaspor iyi oynayan bir takım. Oyuncularımın averajı düşünüp sıkıntıya girmelerini istemiyorum. Önce 3 puanı alıp daha sonra ne lazımsa ona göre davranmak istiyoruz."
ne sıkıntısı abi ya yardırın atabildiğiniz kadar atın gol lazım dememişmi yani.anlaşıldı göztepenın beşiktaştan puan almasını bekliycez

Süper Final diye bir sey uydurup puan farkini yari yariya indirmislerdi. Üstelik ic sahada ezip gectigimiz FB'ye 2-1 yenilmistik. Son mac Kadiköy'de, bize 1 puan yetiyordu. O maca dayanan kalp icin bugün olacaklar sinek viziltisindan ibarettir. 9-10 sene önce yasadigimiz heyecanla simdiki bir degil.

Katılıyorum o zaman öndeydik şu an gerideyiz ayrıca.

aslında biz taraftarlar bi türlü winner olamadık malesef,o kadar çok şampiyonluk ve bu maçların takımı olmamıza rağmen bayern realle bu konuda yarışan belkide önlerinde olan bi winnerlığ sahip takımın taraftarı olmamıza rağmen hiç o kaygı gitmiyor.

belki nedeni oyuncumuza ya da takıma güvensizlik değilde tr futbolundaki eyyamlar aklımıza geldiğinden o tedirginlik var lakin işin iyi tarafı biz zaten hep bu durumlarda şampiyonluk yaşamışız ,o zaman diyorumki neye panik ve kaygı problemi yaşanıyor ki

Geri
Üst Alt