Hani kadrosunda ex GS oyuncuları olan takım mı bu? Evlatlarımız içerde midir? Bu haftasonu herşey mubah. O kupayi alacagiz. Baska yolu yok. Burdan kupayi vermek cok uzer bizi.

Daha diri takımla oynayacaklar haftada 1 maç oluyor olsa Beşiktaş da diri olurdu ama şu morallerle ve bugün tüm harcadıkları eforlar 3 gün sonra ki Göztepe maçında ortaya defo olarak ortaya çıkar.

Asıl bizim ilk 20 dk'da mesaj vermemiz o mesajı alırlarsa elleri ayakları da tutmaz psikolojik olarak da yıkılırlar milletin algı yapmasına müsaade etmemek lazım Malatya son 9 maçta 5 gol yemiş vs sonuçta sezonluk maç değil final maçı atabildiğin kadar atacaksın ekstra motivasyon ekstra efor ekstra enerji saldıracaksın durmayacaksın rakip o kadar tepki koymaz

bu sene takım hem yetenek yönünden hem de liderlik edecek oyuncu yönünden kısıtlı bir takım.

becerimiz düşük. bireysel yetenekle kilit açamıyoruz. takım oyunumuz da zayıf ama denk getirip iyi oynadığımız maçlarda da yetenek probleminden ötürü skoru alamıyoruz. yalnızca 1-0 biten antalya deplasmanı ve kayseri'ye iç sahada 1 puan verdiğimiz maçlar 4-5 olabilirdi. bir kaç hafta önce g.birliği maçında yine aynı sıkıntıyı yaşadık. bunlar rastlantı değil. bu seneki gs takımı beceriksiz.

lider karakterli adam yok. sıkıntılı anlarda ayaklar gitmiyorken kimse ağırlık koyamıyor. arda yapmaya çalışıyor ama o da liderlik yönünden hep haklı eleştiriler almış, duygusal ve kolay dağılan bir oyuncu.
denizli'ye karşı bile ayağı titreyen takım yeni malatya'ya karşı en fazla ite kaka bir galibiyet alır. o bile garanti değil.
o yüzden ip hala beşiktaş'ın elinde.

Şunu da söyliyim umarım bu takım beni yanıltır 5-6 gollü galibiyet alır, ben de yanılmışım derim.

Tüm takıma şu atiba'ya vurulan doping'den vurulursa o halde tekrar düsünebilirim

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göztepe en fazla bir tane atar bence o da zor.
Beyinleri o stresle ayaklarına hükmederse bjk farka gider..

Hükmetmezse bırakın şampiyonluğu 2.lik te gider..

Biz baskılı tempolu oynayıp ilk yarı 1-0 veya
2-0 a getirmeye çalışacağız..

Beşiktaş veya biz farketmez maçlarında geriye düşen havlu atar o stresi hiçbir insan kaldıramaz... yenilen her gol karşıya yazacağı için yemeden atmak çok önemli..

İlk yarıda biz 2-0 a bi getirirsek işin şekli şemali rengi değişir....

Denizli kümeye düsen takıma istediğin skoru yapamıyosun, bir gerçek var ortada ve gerçeği söylüyo adam.

Koca alan buluyosun ve Beşiktaş ile aranda ki averajı 4-1 ile alamıyosun
Malatya dediğin takımı 2-1 yenersen öpüp başına koy, takımın durumu belli kalitesi aynı şekilde karşı tarafın hırslanması ortaya atılan iddialar belli. Başkanlarını zaten tanıyosunuz, bizim açımızdan fark filan son yılların en büyük sürprizi olur. Beşiktaş'ın puan kaybı çok çok daha büyük olasılık

Bu tür eleştirileri en fazla yapanlardan biriyim de orada gerektiği gibi konuştuğuna vurgu yapmak istedim...10 gol atacağını düşünse bile söylenmez o şekilde...

Beyinleri o stresle ayaklarına hükmederse bjk farka gider..

Hükmetmezse bırakın şampiyonluğu 2.lik te gider..

Biz baskılı tempolu oynayıp ilk yarı 1-0 veya
2-0 a getirmeye çalışacağız..

Beşiktaş veya biz farketmez maçlarında geriye düşen havlu atar o stresi hiçbir insan kaldıramaz... yenilen her gol karşıya yazacağı için yemeden atmak çok önemli..

İlk yarıda biz 2-0 a bi getirirsek işin şekli şemali rengi değişir....
Hocam o stresi yönetebilseler karagümrük maçını çözerlerdi işi buraya getirmezlerdi

bu sene takım hem yetenek yönünden hem de liderlik edecek oyuncu yönünden kısıtlı bir takım.

becerimiz düşük. bireysel yetenekle kilit açamıyoruz. takım oyunumuz da zayıf ama denk getirip iyi oynadığımız maçlarda da yetenek probleminden ötürü skoru alamıyoruz. yalnızca 1-0 biten antalya deplasmanı ve kayseri'ye iç sahada 1 puan verdiğimiz maçlar 4-5 olabilirdi. bir kaç hafta önce g.birliği maçında yine aynı sıkıntıyı yaşadık. bunlar rastlantı değil. bu seneki gs takımı beceriksiz.

lider karakterli adam yok. sıkıntılı anlarda ayaklar gitmiyorken kimse ağırlık koyamıyor. arda yapmaya çalışıyor ama o da liderlik yönünden hep haklı eleştiriler almış, duygusal ve kolay dağılan bir oyuncu.
denizli'ye karşı bile ayağı titreyen takım yeni malatya'ya karşı en fazla ite kaka bir galibiyet alır. o bile garanti değil.
o yüzden ip hala beşiktaş'ın elinde.
En çok üzen bir kaç gün önce yine eline gelen fırsatı kullanamadın ve Beşiktaşı 4-1 yenemedin. 1 gol, ihtiyacın olan 1 gölü dahi bulamıyosun bu kaçıncı fırsat tepme bu sene, allah resmen bize şampiyonluk ikram ediyo.
Ya bu puan puana şampiyonluğu bjk den aldığımız sezonun rövansı olur ya da ağır darbe indiririz yine bakalım görücez

IMG_2220.webp

Son 10 maçta Malatya’ya hiç 3 fark üzeri atamamışız , 3 Fark averajı almamız için yetmiyor

Ekli dosyayı görüntüle 122619

Bjk ise göztepe ile arasındaki maçlarda son 9 maçtır hiç berabere kalmamış, umarım bu sefer beraberlik gelir artık o serinin sonunu görürüz

Eğer bu maçta beraberlik çıkmazsa son 10 maç tabelası bozulacak hiç beraberlik çıkmayacak ufak detaylar bunlar ama inanırım böyle ufak detaylara

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu tür eleştirileri en fazla yapanlardan biriyim de orada gerektiği gibi konuştuğuna vurgu yapmak istedim...10 gol atacağını düşünse bile söylenmez o şekilde...
Ben de orada ki konusmasını eleştirmedim zaten yanlıslık olmasın

Ben hala şeyi anlamıyorum sezonluk maç olarak niye değerlendiriliyor ki final maçı arkadaşlar karşında kimin olduğu önemli değil 2 sene önce Başakşehir'le şampiyonluk maçı oynamadık mı ligin en az gol yiyen takımıyken 10 dk'da 4 gol attık 2'sini iptal ettiler sen istedikten sonra alamayacağın şey yok Malatya şimdiye kadar 3 gol ve üzeri yememiştir seneye de Malatya geçen sene nasıl 6 yedi diye de konuşabiliriz. Bundan sonra söz futbolcularda kadro kalitemiz, moralimiz, motivasyonumuz her şeyimiz Beşiktaş'tan daha iyi ve konsantrasyonu yüksek şekilde zaten farkı yaratacaklar sezon içi maçları önemsememek lazım.

Bugünkü maçtan çok BJK maçında kaldı aklım, umarım telafisi mümkün olur. 3-1 den sonra iki takım da skora razı hallere büründü. BJK ın mecali yokken, olanca gücümüzle son saniyeye kadar zorlamalıydık...

Geri
Üst Alt