Ulan küme düşen takımdan kaç kere tehlikeli atak yedik
Ne biçim oluşumdur bu sene ki kadro kafayı yememek elde degil

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafamda kuruyorum bjk en fazla 2 farkli yener 3-1 gibi biz 5 atmaliyiz ilk dakikadan baski yapmali taraftar tribunde olmali

Aklıma geldi. İnşaallah şampiyon oluruz ama olamadık diyelim, bir mucizeyle UCL gruplarına elemelerden katılmamız FB lilerin içine evlat acısı gibi oturur haa :cigara: ...

Denizli faciasını Göztepe faciası olarak 15 sene sonra birde kargalara yaşatıp şampiyon olacağız olursak bence

Averaj vs işi sıkıntılı , kafamda maçı kırk kere kurgulayıp oynuyorum ama en yakın ihtimal bizim farklı galibiyetimizden ziyade yGöztepe nin puan alma ihtimali

Halil akbunar dan bir Mustafa keçeli performansı izlemek istiyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4 hafta önce bugün ki senaryoyu söylesek herkes kabul ederdi Beşiktaş +6 puan, Fener +3 puan önümüzdeydi şimdi kafa kafayayız kim daha çok stresli kim daha rahat oynayacak cumartesi görecez arkadan gelen takım her zaman avantajlıdır bu final maçında takımın başında kim olsun desek herkes Fatih hoca der o da takımın başında bırakın hoca hazırlasın eldekilerin bir çoğu büyük yıldız son kez şovlarını yapsınlar.

Hocam kaçanları kaleye sokacaksak penaltı + halil karşı karşıya + onyekuru karşı karşıya bunlardan daha net miydi denizlinin kaçanları

Yaw hiç bilen yok mu, sağlıkçılar nasıl giriyor maçlara?..Gerçi koca İstanbul' da bize sıra gelmez muhtemelen ama deneriz en azından...

Denizli faciasını Göztepe faciası olarak 15 sene sonra birde kargalara yaşatıp şampiyon olacağız olursak bence

Averaj vs işi sıkıntılı , kafamda maçı kırk kere kurgulayıp oynuyorum ama en yakın ihtimal bizim farklı galibiyetimizden ziyade yGöztepe nin puan alma ihtimali

Halil akbunar dan bir Mustafa keçeli performansı izlemek istiyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onlar icin zaladlı sezonun intikamı gibi
Averajla şampiyon olduk falan filan yol yaparlar
Bizim zaten 10 haftadır umudumuz yok bir anda icinde bulduk kendimizi, bana bisey koymaz. Ama şampiyonluğa 15 haftadır inanmış bir takıma bu son maçta kaçan şampiyonluk travma yapar

Yaw hiç bilen yok mu, sağlıkçılar nasıl giriyor maçlara?..Gerçi koca İstanbul' da sıra bize sıra gelmez muhtemelen ama deneriz en azından...
bir yol varsa da bizimkiler gerekli izinleri almayı beceremez.

geçen hafta bjk maçında tribünde beşiktaşlılar vardı

ligde pek çok maçta tribünlerden kısık da olsa sesler geliyor. maçların ölüm sessizliğinde oynandığı tek stadyum bizimki.

Diyarbakırspor seyircisiz maçlara seyirci alır genelde..

Onlardan yolunu öğrensek fena olmaz..

☺️

Onlar icin zaladlı sezonun intikamı gibi
Averajla şampiyon olduk falan filan yol yaparlar
Bizim zaten 10 haftadır umudumuz yok bir anda icinde bulduk kendimizi, bana bisey koymaz. Ama şampiyonluğa 15 haftadır inanmış bir takıma bu son maçta kaçan şampiyonluk travma yapar

Bence tam tersi bizim tekrardan yapıp büyüklüğümüzü ispat etmeliyiz onlar yapamayacağımızı düşünüyor bizde tekrardan farklı skor alıp büyüğün kim olduğunu gösterme zamanı bir daha konuşamazlar.

Geri
Üst Alt