Ne devlesen kalecisi ya? Bir tane iyi gol pozisyonu anca cikardi herif. Geri kalani her kalecinin tutacagi, ya da Kerem gibi üstüne vurdugu pozisyonlardi.

Beşiktaş'ı madem yeniyorsun o 4.golü atacaksın.

Madem gücün yetiyo, 4'ü bulacak pozizyonlar buluyosun atacaksın. Küme düşen denizliye 5.golü atacaksın arkadaşım. Bak bunlar son 2 hafta olan şeyler he. Daha öncesini söylemiyorum bile, rizespor felaketi filan.

İyi bir karşı takım olsa kesinlikle bu takım buralara gelmeyi hak etmedi.

Kendinizi yormayın boşa üzülmeyin. Neyse fener sampiyon olamadı battı gitti. Bunlarda hakem ittirmesi ile sampiyon oldu. Yada şöyle degistiriyim hocanın yanlış kadro seçimleri gitti bitti. Artık önümüzdeki sezona bakicaz. Herkese iyi geceler. Üzüldük. Ama kendimiz ettik kendimiz bulduk yapicak bişey yok

Şu maçın 4-0 bitmemesi Fatih Terim’in marifeti. Şurdan herhangi bir kişi ilk 11’i kursaydı şampiyon olurduk muhtemelen.

Sıra çöp oyuncuları göndermeye geldi donk seracci Şener Linnes Babel Emre akbaba arda falcao etebo bunlardan bir halt olmaz
Babele laf eden çarpılır. Bu adam bu sene +1i haketti. Edebimizle seneye ayrılırız.
Ama takımdaki bir sürü çöple kesinlikle sözleşme imzalanmamalı.
Ben onyekurunun da sakat olduğunu sanmıyorum geçen sene ne olduysa aynısının laciverti oldu.
İyi hoş ama bu kulüpte yeri yok çok kinliyim ona.

Kadrodaki rezillikler bu maç ortaya çıktı:

1. Yeldin: Şeneri bile aratti. Adamda defans sıfır hiç mi izlemediniz alırken???

2. Saracchi: bir adam istese bu kadar isabetsiz orta yapamaz kolay kolay... Maç boyunca bir atagi duzgun olmaz mi?

3. Taylan: mıy mıy oynadi. Bu maç boyle oynanır mı? 4 gol lazim!

4. Gedson: ruhsuz, isteksiz, guvensiz. Bu macta hirsli ve kolay birakmayan bir adam lazimdi. Emre Kilinci bin kere tercih ederdim.

5. Arda: bizim teknik direktorumuzde azicik akil fikir olsa Arda’yı 4-3-3’ün orta sahasinda oynatir. Ama yok be yazikki, takintili, adami 23 yasinda zannediyor herhalde...

6. Emre Akbaba: son vuruslarda cok beceriksizdi, 2 kere cok agir sakatlandigi icin en az yuklenecegim adam.

7. Babel: son donemde en cok katki veren isim. Ancak seneye kalmasi icin bir sebep yok bence.

8. Halil: en beceriksizimizdi. Butun toplari kalecinin ustune vurup hem guvenini arttirdi hem de adami kahraman yapti.

Sonradan girenlerin katkisi oldu ama kadrosunda bu kadar gedik olan bir takimin boyle bir maci 5-6 golle tamamlamasi mucize olurdu.

Yapmamiz gereken bundan sonraki transferlerimizde kesinlikle az hata yapmak. Trabzon ve Besiktasin transferdeki basarisi bizden kat be kat iyi.

Kadro butunlugunu saglayamadigimiz surece seneye de ayni defolardan dolayi cildirir dururuz.

dürüst olmak gerekirse buraya şansla geldik.

ts ve konya maçlarında gelen skorlar şans ile geldi.
Beşiktaş hepsini hakaderek kazandı demi

S2tirme şansını yürü git

Böyle günlerde burda abuk subuk yapıp da sövdürmeyin kendinize

Kabul etmemiz gereken hepimizin bildiği bir gerçek var ki bu kadro looser bir kadro. Sezon boyunca bir sürü kritik maça çıktık çoğunda hayal kırıklığına uğrattılar. Beşiktaş maçı bile buna dahil.

Geri
Üst Alt