Zor bir sene geçirdik belki çok iyi değildik ama bjk itekleyerek ayakta tutuldu. Saçma sapan kaybedilen puanlar oldu ama katledildiğimizde çok oldu. Bize en başta diri bir yönetim lazım tff karşı hiçbirşey yapamayan yönetim bizde.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyse taktik az gol yiyip çok atacaksın bu kadar.
Öyle yok o alınır bu üzülür diye kasmaya gerek yok basacaksın geçeceksin.
Gerekiyorsa sezon başında 4 farkli biten her maç için prim açıklayacaksın

Birde Terim'in yardımcılarını kovarak işe başlamalı

Kadrodaki rezillikler bu maç ortaya çıktı:

1. Yeldin: Şeneri bile aratti. Adamda defans sıfır hiç mi izlemediniz alırken???

2. Saracchi: bir adam istese bu kadar isabetsiz orta yapamaz kolay kolay... Maç boyunca bir atagi duzgun olmaz mi?

3. Taylan: mıy mıy oynadi. Bu maç boyle oynanır mı? 4 gol lazim!

4. Gedson: ruhsuz, isteksiz, guvensiz. Bu macta hirsli ve kolay birakmayan bir adam lazimdi. Emre Kilinci bin kere tercih ederdim.

5. Arda: bizim teknik direktorumuzde azicik akil fikir olsa Arda’yı 4-3-3’ün orta sahasinda oynatir. Ama yok be yazikki, takintili, adami 23 yasinda zannediyor herhalde...

6. Emre Akbaba: son vuruslarda cok beceriksizdi, 2 kere cok agir sakatlandigi icin en az yuklenecegim adam.

7. Babel: son donemde en cok katki veren isim. Ancak seneye kalmasi icin bir sebep yok bence.

8. Halil: en beceriksizimizdi. Butun toplari kalecinin ustune vurup hem guvenini arttirdi hem de adami kahraman yapti.

Sonradan girenlerin katkisi oldu ama kadrosunda bu kadar gedik olan bir takimin boyle bir maci 5-6 golle tamamlamasi mucize olurdu.

Yapmamiz gereken bundan sonraki transferlerimizde kesinlikle az hata yapmak. Trabzon ve Besiktasin transferdeki basarisi bizden kat be kat iyi.

Kadro butunlugunu saglayamadigimiz surece seneye de ayni defolardan dolayi cildirir dururuz.
Gedson ve Babel müthişti abi daha ne bekliyorsun.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sanki Galatasaray çok umurunuzda. Suratlar 5 karış. Dostlar alışverişte görsün hesabı. 2 maç totonuzu sıksanız alacaktınız şampiyonluğu

arkadaşlar tamam averajla kaçırdık, hakemler federasyon içimizden geçti... anladık... 2 gol ile şamp. kaçırmışız haketmedik diyoruz : ) işte acı ve gerçek olan bu! Bir taraftar olarak ben artık "gerçekten" değişim istiyorum daha doğrusu umut ediyorum... 3 yıldır süregelen berbat oyunu ve stresi şampiyon yapsa bile 4. yıl yaşamak istemiyorum...

Futbolda 1 puanın önemini ilk kez bu kadar net yaşıyoruz. İçerdeki Karagümrük ve Rize maçlarında son dakikalarda yediğimiz goller ile şampiyonluğu verdik.

Her maç ama her maç ilk yarıları çöpe attı, daha 4 gün denizlide ilk yarıyı çöpe attı akıllanmadı bu maçta da aynı yaptı. Yani ya sabır çekiyorum ceza yememek için

elimizle verdik şampiyonluğu. iki senedir boş yere şampiyonluk bırakıyoruz o üzüyor.

Kimse Malatya'yi filan suclamasin. Adamlar nereseyse hucum yapmadi, kalecinin kurtardiklarinda toplarin neredeyse hepsi ustune gitti.

Rize maçında 10 kişiyle 90+da maç berabereyken saldırıp 4. golü yememiz şampiyonluğa maloldu.

Maç başında hocanın maçı kazansak yeter demesinden belliydi. Olamazsak pek üzülmem demiştim ama çok koydu. İkinci yarı 25 30 dakika oynanan topu ilk yarıda oynayabilirdik. O golü yemeyebilirdik. Yine kadro hatası . Yine vasat futbolcu ısrarı ...

Arkadaşlar olan oldu.

şimdi Cl ön elemesini geçemezsek UEFA gruplarına garanti olarak kalıyor muyuz merak ediyorum. Kalamıyorsak eğer bir de Beşiktaş Türkiye kupasını alırsa bu konuda bir değişiklik olacak mı? Bilgisi olan bir renktaş var mı?

Geri
Üst Alt