O rozierin pozisyonu? Ardaya cak penaltiyi ankaragücü macinda çok daha masum pozisyonda burda verme.?

Ankaragücü deplasmanı yok mu valla ben orada kaldım hala..

Orda bıraktık şampiyonluğu

Bak kardeş maça sener le baslasa ana avrat küfür ederdin. Sonuc sener yedlinden 10 kati katkı verdi. Adam ilk yari en 3 defa ileri cik dedi yedline sonuç? Kalecinin üstüne vurursan topu ki Muhammet te vurdu yapacak bir şey yok.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antrenmanda izleyen hoca. Hiç kimse beklemezken Yedlin-Şener değişikliği yapan kişi hoca. Kusura bakmayın da ikinci yarı 3 değişiklikle başlaması tamamen hatasını anlamasıdır. Ben ilk kadroya baktığımda bu kadroda Mohammed nasıl olmaz dedim. Kaç tane orta açtık ilk yarı Mohammed yerine Halil oynuyor. Mohammed giriyor orta açmıyoruz . Takımda A-B-C planı yok.

Verdiğimiz ihtimali son 3 haftada biz yaratarak geri aldık ama olmadı
Hayırlısı olsun.
Önümüzdeki senenin planını yeni yönetimle iyi yapmak lazım

elimize hiç yoktan bir fırsat geldi kullanamadık, sağlık olsun seneye şampiyon olmak zorundayız...

Terim emra akbaba, halil ve arda yi al bu gece odana istediğin fantezini yap, ilk yari çıkardığın kadro bi tarafina girsin senin adamsan istifa edersin torun sev sen git

Zor bir sene geçirdik belki çok iyi değildik ama bjk itekleyerek ayakta tutuldu. Saçma sapan kaybedilen puanlar oldu ama katledildiğimizde çok oldu. Bize en başta diri bir yönetim lazım tff karşı hiçbirşey yapamayan yönetim bizde.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
geçen sene akbilin şampiyon yapıldığı bu sezon kabak gibi ortaya çıktı,gelecek sezon hepimiz görecez kısmetse yaşarsak kargaların sergenin gerçek halini.ben dönen şike olduğuna inanıyorum ALLAH ortaya çıkarır İNŞALLAH önümüzdeki günlerde.
arkadaşlar tamam averajla kaçırdık, hakemler federasyon içimizden geçti... anladık... 2 gol ile şamp. kaçırmışız haketmedik diyoruz : ) işte acı ve gerçek olan bu! Bir taraftar olarak ben artık "gerçekten" değişim istiyorum daha doğrusu umut ediyorum... 3 yıldır süregelen berbat oyunu ve stresi şampiyon yapsa bile 4. yıl yaşamak istemiyorum...

sorun iki gol değil.biz atsak gene izin vermedikleri zaman işe yaramaz.adam kargaya bizim maçta penaltı hediye etti,göztepe atmış 5 dkk varda incelenmiş golü ,kargaya bu akşam çalınan penaltıda eski kargalı oyuncu var, göztepenin son dakikalarda kola gelen pozisyonda penaltısı verilmiyor,hatay maçında 7 gol oluyor ,11 maç sağ bekleri ne pislik yapsada ceza bi sarı kart gösterilipte cezalandırılmıyor,sergenidir kargalı oyuncudur tff ye mhk ye söz söylüyor ceza yok terime niyet okumaktan 4-5 maç veriliyor ,kargalı oyuncular karabüklüyü dövüyor oynayamayan iki oyuncuyu sevk ediyorlar olayın içinde başka oyuncu var deniliyor ama sevk edilmiyorlar,defalarca penaltımız verilmiyor bize çıkan kırmızılık poziyonlar rakiplerimize verilmiyor,babelin eline değdi deyip golü iptal ediyorlar kereme yapılan penaltıyı var iptal ediyor,kargaya kaleciler el çekiyor bize tüm kaleciler hayatının maçını oynuyor.

bu kadar yazdığım eminim eksik kısımları var bunlardan 2 si hakettiğimizi bize verseler bile şuan şampiyonluğu kutluyorduk.düşün ki ne kadar hakkımız yenilmiş.

Yalnız ofans hattımız çok kötü bunu kabul edelim. Oyuncuların çoğu 1-0 at yat oyuncusu kanatta ya iki tane net oyuncumuz olacak ya da genç oyuncuların pozisyon bilgisini arşa çıkaracak bir ekip toplanacak

Evet buraya gelene kadar aklin nerdeydi dunya kadar puani saca doke geldin kendi sahanda 10 kisi kayseriye puan verdin 2-1 ondeyken rize itlerine maglup oldun trabzon balonunu yenemedin son maca gelmis adam sana yatacakmi hocan ilk yari dogru kadro cikarsaydi malatyami engelledi atsaydin 20 dk da 2 gol tum hata bizim rakip onuruyla serefiyle mucadele etti
Hak ettik,etmedik.Fırsatları değerlendiremedik vs. bunlar ayrı konu.Benim merak ettiğim,Yeni Malatya ne kazanç elde etmiş oluyordu,2-1 mağlubiyeti koruyunCa.Bugün bize 2-1 yetseydi ve Malatya bu yaptığını yapsaydı,aynı şeyi söyler miydi şuan söyleyenler? Malatya bu maça puan ya da puanlar almak için değil,fark yememek için çıkmış.Bunu normal mi karşılamamız gerekiyor?

Antrenmanda izleyen hoca. Hiç kimse beklemezken Yedlin-Şener değişikliği yapan kişi hoca. Kusura bakmayın da ikinci yarı 3 değişiklikle başlaması tamamen hatasını anlamasıdır. Ben ilk kadroya baktığımda bu kadroda Mohammed nasıl olmaz dedim. Kaç tane orta açtık ilk yarı Mohammed yerine Halil oynuyor. Mohammed giriyor orta açmıyoruz . Takımda A-B-C planı yok.
Alakası yok zaten B planiydı zaten. Yorulmuş defansa Muhammed ile yüklenmek.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt