Bizim haketmedigimizi soyledim. Baskalari hakettimi degil konumuz.
Bizim şampiyon olmamamız futbolun adaleti diyorsunya. Bizim kötü olmamız rakibin sezon başından beri türkiyenin tüm kurulları tarafından kayrıldığı gerçeğini görmemezlikten geleceğimiz anlamına gelmiyor dostum.

Ulan covid olmasa biz 4 sene üst üste şampiyon olurmuşuz be

Bu b.ktan ligde Fatih Terimle şampiyon olmak çok kolay bence ama taraftar desteğine de çok ihtiyacı olan bir takımız

Şu bjk 2-3 topçu ile şampiyon oldu, adamların ilk 11 deki futbolculardan kaç tanesini kadroda isterdiniz, bizimkilerde yan pas geri pas yan pas geri pas yan pas geri pas, 50 dakka top bizde kalıyosa 45 dakkasında stoperler oynuyor topla. Hareketsiz çakılı forvetler, kademe bilmeyen bekler, orta açamayan kanatlar, 0 duran top organizasyonu ….
Buraya kadar gelmemiz bile mucize, şahsen geçen hafta 2. lik iyidir diyordum

Şampiyonluğu Denizli maçında verdik biz salıdan beri bunu söylüyorum. Salmış düşmüş bir takıma en az 5-6 tane atmamız lazımdı.

İy cıkan kadro yanlıştı. Yap 2-0 devrede geç. Bak bakalım eller ayakları nasıl titriyor. Zaten beklentim yoktu şampiyonluktan ama çok hovardalık yapıyoruz 2 senedir yenilmediğimiz küme takımı kalmadı. Ankaragücüne gençlere antalyaya puan kaybedip duruyoruz

Hak ettik,etmedik.Fırsatları değerlendiremedik vs. bunlar ayrı konu.Benim merak ettiğim,Yeni Malatya ne kazanç elde etmiş oluyordu,2-1 mağlubiyeti koruyunCa.Bugün bize 2-1 yetseydi ve Malatya bu yaptığını yapsaydı,aynı şeyi söyler miydi şuan söyleyenler? Malatya bu maça puan ya da puanlar almak için değil,fark yememek için çıkmış.Bunu normal mi karşılamamız gerekiyor?
Ne farkeder diyelim tesvik primi almislar adamlarin gucu butcesi belli sende kadroya giremeyen falcao tum takim butcelerinden fazla bi zahmet neden nasil demeden cikip catur cutur atacaksin ertaci milli yaparsan nedeni nasili onemli degil goztepe penalti golu yemese aynisini goztepe icin bjk lilar soyleyecekti

Geri
Üst Alt