Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.837
- 4.222
- 1.468
Öyle deme çok iyi stoper boss (!)Luyin baba sağ olsun elleriyle kaziya kaziya sampiyonlugu verdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle deme çok iyi stoper boss (!)Luyin baba sağ olsun elleriyle kaziya kaziya sampiyonlugu verdi
Bizim şampiyon olmamamız futbolun adaleti diyorsunya. Bizim kötü olmamız rakibin sezon başından beri türkiyenin tüm kurulları tarafından kayrıldığı gerçeğini görmemezlikten geleceğimiz anlamına gelmiyor dostum.Bizim haketmedigimizi soyledim. Baskalari hakettimi degil konumuz.
içinde patlar inşHocam ates ediyo kime ne denk gelirse
3 hafta öncesine kadar potada bile değildik loserlikte denmez aslında bir piyango geldi elimize tutmadı sadece.
Hocam ates ediyo kime ne denk gelirse
Onu bunu birak,Amcana soyle baskanliğa adayligini koysun biktik pisirik baskanlar.Çebi Bey Malatyaya nasil Meydan okudu pust.10 gol atarız diyip ilk yarıyı 1-0 yenik kapatmak sattı şampiyonluğu.
Iyiydi ama sakatliktan donemedi.Öyle deme çok iyi stoper boss (!)
Bir daha yazıyorum maç 2-1,3-1 ve malatyalı futbolcular zaman geçirmeye oynuyor.Terim iç dış bombaladı
Karagümrük 5 atmış bugünŞampiyonluğu Denizli maçında verdik biz salıdan beri bunu söylüyorum. Salmış düşmüş bir takıma en az 5-6 tane atmamız lazımdı.
O maçtaki yanlış tercihler yüzünden oldu. Aynı oyuncular ile bu maça başladıkŞampiyonluğu Denizli maçında verdik biz salıdan beri bunu söylüyorum. Salmış düşmüş bir takıma en az 5-6 tane atmamız lazımdı.
Ne farkeder diyelim tesvik primi almislar adamlarin gucu butcesi belli sende kadroya giremeyen falcao tum takim butcelerinden fazla bi zahmet neden nasil demeden cikip catur cutur atacaksin ertaci milli yaparsan nedeni nasili onemli degil goztepe penalti golu yemese aynisini goztepe icin bjk lilar soyleyecektiHak ettik,etmedik.Fırsatları değerlendiremedik vs. bunlar ayrı konu.Benim merak ettiğim,Yeni Malatya ne kazanç elde etmiş oluyordu,2-1 mağlubiyeti koruyunCa.Bugün bize 2-1 yetseydi ve Malatya bu yaptığını yapsaydı,aynı şeyi söyler miydi şuan söyleyenler? Malatya bu maça puan ya da puanlar almak için değil,fark yememek için çıkmış.Bunu normal mi karşılamamız gerekiyor?