Fenerliler icin saygı durusu
Bu gece yaşadıklarını biraz anladım

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katilmiyorum Alper... Ipler bizim elimizde degildi son 3 mactir hicde olmadi. Biz bjk, bjk bizim yerimizde olsa hadi bir nebze. Fenerin senaryolari hep bu sekilde onde oldular ve kaybettiler. Bizimkisi ite kaka ve son 3-5 mac performansi. Haa sonuclara bakinca 2 gol uzaktaymis sampiyonluk, bu uzuntu verici ama yine de ayni degil yani.

Yav su rozierin pozisyonunu kimse konusmuyor orda penalti yokmuydu?

Oyle zaten taktigi bu acidan net. Eldeki isimler yeterli olmayinca once rakibi yorup (kapanan takimlar ozellikle) sonra genc isimlerle kiliti acmak. Tutar tutmaz ama kotu gitmedi diyebiliriz. Uzuldugum oyuncularimizin cok fazla firsati harcamasi son 3 mactir cok daha fazla gol atabilirdik en cokta bjk maci.
Hocanin yanlisida buydu ya herro ya merro demeliydi orda.Bu Avaraji kapatmamiz cok zor gorunuyordu.Ya Ikili Avareji kazanacaktik yada 3-2 yenip onlara verecektik ve son mac Goztepenin puan almasini bekleyip biz kazanmaya oynayacaktik.Averaj hesaplarina hic girmeyecektik.mac3-1 iken 0-0 gibi saldirip 4 aramaliydik gerekirse macin 3-2 bitmesini gozu alip 4du aramaliydik.Bize sampiyonlugu attigimiz 4.gol getirecekti ama biz Averaji tercih ettik ve yetisemedik.Bir Galatsaray taraftari olarak evet uzuldum.Ama burda bos adamlar haric kimse diyemez Galatasaray son maca kadar elinden geleni yapmadi diye.Sezonun en iyi futbolunu final macinda oynadik.Ama olmadi...Burdan Tekrar Hatayin Alllah belasini versin .

Katilmiyorum Alper... Ipler bizim elimizde degildi son 3 mactir hicde olmadi. Biz bjk, bjk bizim yerimizde olsa hadi bir nebze. Fenerin senaryolari hep bu sekilde oldu ve kaybettiler. Bizimkisi ite kaka ve son 3-5 mac performansi. Haa sonuclara bakinca 2 gol uzaktaymis sampiyonluk, bu uzuntu verici ama yine de ayni degil yani.
Yarışı önde götürsek 25 hafta evet içim yanardı.
Ama şu an heveslenmisti herkes, yine de insanın ümidi olmasa da heyecan yapmıştı. Bir acı tebessüm hafifte olsa o acıyı ucundan aldık. Önde götürdügün çok inandıgın bir kupayı kaybetmek çok koyar, denizli gibi.

Hocanin yanlisida buydu ya herro ya merro demeliydi orda.Bu Avaraji kapatmamiz cok zor gorunuyordu.Ya Ikili Avareji kazanacaktik yada 3-2 yenilip onlara verecektik ve son mac Goztepenin puan almasini bekleyip biz kazanmaya oynayacaktik.Averaj hesaplarina hic girmeyecektik.mac3-1 iken 0-0 gibi saldirip 4 aramaliydik gerekirse macin 3-2 bitmesini gozu alip 4 aramaliydik.Bize sampiyonlugu attigimiz 4.gol getirecekti ama biz Averaji tercih ettik ve yetisemedik.Bir Galatsaray taraftari olarak uzuldum evet uzuldum.Ama burda bos adamlar haric kimse diyemez Galatasaray son maca kadar elinden geleni yapmadi diye.Sezonun en iyi futbolunu final macinda oynadik.Ama olmadi...Burdan Tekrar Hatayin Alllah belasini versin .

Hatay'a edilecek soylenecek laf cok renkdas maalesef. 7-0 nedir ? Sen ligin en cok ses getiren Anadolu takimisin. A.Gucu Gencler falan yememistir sanirim o kadar fark hani bakmadim da aklima da gelmedi.

Diger acidan ayni gorusteyim.. Biraz bence erken panik yaptik, daha sakin kalip 2 gol atip cekilip, Kerem ile arkaya oyuncu kacirmaliydik.. Ama boyle bakinca, asil hatamiz bjk maci. 4.golu atacaktik iste..

Biz böyle söylüyoruz ama stratejiler degisiyo, 4-0 bitse bu sefer de belki de karagümrük beşiktaş maçı öyle bitmezdi. Daha strateji oynarlardı, gol averajı aynı olsa bu sefer beşiktaş belki daha fazla hücum eder daha farklı skor alırdı.

Yani sezon geneline bakarsak çok ah vah edicek durum var

Bence degismezdi. Bjk'nin yedigi 2. gol dengesizlikten oldu. Bu 2 takimdan gol yemek gercekten ozel yetenek ister

Yarışı önde götürsek 25 hafta evet içim yanardı.
Ama şu an heveslenmisti herkes, yine de insanın ümidi olmasa da heyecan yapmıştı. Bir acı tebessüm hafifte olsa o acıyı ucundan aldık. Önde götürdügün çok inandıgın bir kupayı kaybetmek çok koyar, denizli gibi.

Denedik be renkdas, son 3 mac bir firsat olustu bizde sartlari maksimuma getirdik. Bence cok kotu bir sezon gecirdik her acidan.. Cok buyuk ders cikar buradan ortalama bir avrupa klubune bakalim bizim icin nasil isleyecek surec..

Onde girip kaybetmek cok ayri agri bir psikoloji yani oyle degil isin rengi. En azindan... Bilakis son dakikaya kadar "Galatasaray ensemde" durumu olusturduk. Kazandikta..

Hatay'a edilecek soylenecek laf cok renkdas maalesef. 7-0 nedir ? Sen ligin en cok ses getiren Anadolu takimisin. A.Gucu Gencler falan yememistir sanirim o kadar fark hani bakmadim da aklima da gelmedi.

Diger acidan ayni gorusteyim.. Biraz bence erken panik yaptik, daha sakin kalip 2 gol atip cekilip, Kerem ile arkaya oyuncu kacirmaliydik.. Ama boyle bakinca, asil hatamiz bjk maci. 4.golu atacaktik iste..
Hoca devam eder mi bilmiyorum ama bu yasindan sonrada bisey ogrenmistir artik Averaji her zaman dikkate alacaksin 3-0one gectigin bir macta oyuncularina sakin demeyeceksin devam 5 ,6,7 ,8durdumayacakdin takimi acimayacaksin.

Bence degismezdi. Bjk'nin yedigi 2. gol dengesizlikten oldu. Bu 2 takimdan gol yemek gercekten ozel yetenek ister
Denizliye 5'i atacak pozisyonu buldun mu? Buldun
Besiktas'a 4'ü atacak pozisyonu buldun mu? Buldun

Bu beceriksiz takımı son görüşümüz olur umarım

Emre kilinc ve mohamed 11 baslasa sampiyonduk cok yazik oldu

Çok çok üzgünüm ya ben çok umutlanmıştım, doğru transferler ile Cl ön elemelerini geçme imkanımız yok mu hiç?

g.birliği maçında da farkı açacak fırsatları değerlendirememiştik. ilk yarıdaki kayseri maçı aynı şekilde.
takımda beceri problemi var
girince atamadığımız gibi bazı çok iyi hücum fırsatlarını çok kötü değerlendiriyoruz.

Emre kilinc ve mohamed 11 baslasa sampiyonduk cok yazik oldu
Emre ve Mohammedli hangi macta farkli galibiyetler geldi?.Onyekuru m.o Kerem su 3lunun direk 11 baslayip verdigi katkiya bakalim birde 2.yarilar girip verdikleri katkilara bakalim.Boyle on gorulerla konusmak kolay.Şu oyuncular yorulmus defansa karsi harika isler yapabiliyor.

Buldukta beyinsiz sarrachi olunca biliyorsun gol olmayacagini.
Resmen bjk denizli macinda yedi o pozisyonlari. Gecen sezon yaptirdigi penaltiyla tamamen kopmamiza neden oldu bu sezonda atmadigi gollere.

Hoca devam eder mi bilmiyorum ama bu yasindan sonrada bisey ogrenmistir artik Averaji her zaman dikkate alacaksin 3-0one gectigin bir macta oyuncularina sakin demeyeceksin devam 5 ,6,7 ,8durdumayacakdin takimi acimayacaksin.

Aynen Semih.. Simdi bak sakince dusununce, biz 2 gol farkla kaybettik.. Bjk macinin ozetini izledim yok en fazla olsa olsa 1 gol daha atarlardi ama acik vermeleri gerekirdi. Biz ise, cok net 2 gol daha atabilirdik. Bazen aciklayamasakta iplik ustundedir kismetin. Kerem girdi gol ve goller bulduk ama kacirdi da.. Onlarin 1-2'si gol olsa, Halil ilk yari kafa vuruslarinin biri dahu gol olsa cok farkli seylerden bahsediyorduk. Garip iste ama futbol da boyle guzel..

Fenerli birkac yakin tanidik var. Hepsi Galatasaray sampiyon olmadi diye cok sevincli. Whatsapp update ten sevinc resimleri paylasan var. Adamlardaki görüşe bakın hele

Çok çok üzgünüm ya ben çok umutlanmıştım, doğru transferler ile Cl ön elemelerini geçme imkanımız yok mu hiç?
Cl ön elemelerini bu zamana kadar Türkiye'den bir takım geçmişse istatistiğe vuralım :)

Şu cl ön elemesini gecicek takım bu ligi ciddi anlamda puan farkı atarak tamamlar. Yani oraya kalınırsa ligde de bir nevi sezonun sampiyonu belli olur. Zor ihtimal yani

Bugun dunya kacirdik yine... Hani onceki maclari gectim, bugun dahi. Babel'i ayri, Kerem'i ayri, Halil'i ayri Mohamed'i ayri. Bazen bazi sartlarda yapacak birsey yoktur. Ama ilk yari evet bence de "cok korumaci" oyuncu profilleri ile oynadik. Ama iste bilemezsin daha da kotu olabilirdi...

Geri
Üst Alt