Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.563
- 20.863
- 2.233
Porto
Lyon
Monaco
PSG
Shakhtar
Bu takimlar kesin eler gibi
Lyon
Monaco
PSG
Shakhtar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali koç babası sevindi diye mutlu yatarFenerli birkac yakin tanidik var. Hepsi Galatasaray sampiyon olmadi diye cok sevincli. Whatsapp update ten sevinc resimleri paylasan var. Adamlardaki görüşe bakın hele
Takimin en onemli gol silahi mohamed yedek kalmamaliydi. Kilinc da akbabadan 3 kat futbolcu sahada kaybolmuyor en azindan. Asil soru şu bu sene biz ideal 11 niye bulamadik.Emre ve Mohammedli hangi macta farkli galibiyetler geldi?.Onyekuru m.o Kerem su 3lunun direk 11 baslayip verdigi katkiya bakalim birde 2.yarilar girip verdikleri katkilara bakalim.Boyle on gorulerla konusmak kolay.Şu oyuncular yorulmus defansa karsi harika isler yapabiliyor.
Cl ön elemelerini bu zamana kadar Türkiye'den bir takım geçmişse istatistiğe vuralım
Şu cl ön elemesini gecicek takım bu ligi ciddi anlamda puan farkı atarak tamamlar. Yani oraya kalınırsa ligde de bir nevi sezonun sampiyonu belli olur. Zor ihtimal yani
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
buyuk liglerin ilk 4 u yok olimpiakos bile geciyor essek olmasinlar gecsinlerÇok çok üzgünüm ya ben çok umutlanmıştım, doğru transferler ile Cl ön elemelerini geçme imkanımız yok mu hiç?
Ben cok uzuldum ama umutsuzda degilim yeterki Hoca kendine gelsin eskisi gibi hirslansin su son haftalardaki hirsi gecen sene goremedik mesela.Ligin ikinci yarisinda cok iyi bir genc takim yakaladi Halil gibi M.o gibi yeni yetenekler bulursa belki Clye kaliriz.Aynen Semih.. Simdi bak sakince dusununce, biz 2 gol farkla kaybettik.. Bjk macinin ozetini izledim yok en fazla olsa olsa 1 gol daha atarlardi ama acik vermeleri gerekirdi. Biz ise, cok net 2 gol daha atabilirdik. Bazen aciklayamasakta iplik ustundedir kismetin. Kerem girdi gol ve goller bulduk ama kacirdi da.. Onlarin 1-2'si gol olsa, Halil ilk yari kafa vuruslarinin biri dahu gol olsa cok farkli seylerden bahsediyorduk. Garip iste ama futbol da boyle guzel..
Süper Ligde bile baskın oynayamayan takımımız orada paspas olabilir doğruCl ön elemelerini bu zamana kadar Türkiye'den bir takım geçmişse istatistiğe vuralım
Şu cl ön elemesini gecicek takım bu ligi ciddi anlamda puan farkı atarak tamamlar. Yani oraya kalınırsa ligde de bir nevi sezonun sampiyonu belli olur. Zor ihtimal yani
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AboStoper
Sag bek
Sol bek
6
8
10
Sag kanat gelirse neden olmasin?
Bize oradan ekmek çıkmaz. Küçük çaplı mucize lazım.Çok çok üzgünüm ya ben çok umutlanmıştım, doğru transferler ile Cl ön elemelerini geçme imkanımız yok mu hiç?
Bunun icin once iyi bir yonetim sart... Bakalim surec naisl isleyecek ve ne kadar "cabuk" sonuclanacak. Yani elbette uzuldum bu duruma sevinecek degiliz ama kotunun iyisi gibi oldu. CL kalirsa takim bak gercekten de ben bir taraftar olarak unuturum kacan sampiyonlugu maddi gelir ve takimimi CL'de gormek pahasina. Bakalim gorelim izleyelim neler olacak. Umarim hocayi tutup saglam bir vizyon koyabilecek bir yonetim gelir olmazsa isimiz sonraki birkac seneye bakar.Ben cok uzuldum ama umutsuzda degilim yeterki Hoca kendine gelsin eskisi gibi hirslansin su son haftalardaki hirsi gecen sene goremedik mesela.Ligin ikinci yarisinda cok iyi bir genc takim yakaladi Halil gibi M.o gibi yeni yetenekler bulursa belki Clye kaliriz.
Şurası fazlalıkPorto
Lyon
Monaco
PSG
Shakhtar
Atiba 4 gol 8 asist. Adamlarin 6 numarasi bu bizim 10 numarasan 8 numaradan bunu yapmasini isteyince ha hu oluyor abi hadi ya.
Evet gerekirse stoperin de gol atacak bugunku vida gibi
Yakın tarihte günümüz futbolunda olanlar istatistige değerBiz gectik yaf birden fazla. Yanlis mi hatirliyorum, Macnhester'i eledik falan..
Hizlica su cikti karsima : link
Transfere gerek yok ama sorun kadroyu koruyabilmek.Gedson , Onyekuru, Muhammed,Halil, Saracci kiralık.Arti sözleşmesi biten oyuncular da var.Ve planlama yapacak bir yönetim de yok.Secim var ama teoride o da yok.Hoca da hem var hem yok.Çok çok üzgünüm ya ben çok umutlanmıştım, doğru transferler ile Cl ön elemelerini geçme imkanımız yok mu hiç?
Sabatan beri yaziyorum dogru duzgun cevap yok neymis gedson harika taylan muthisAli cok kiyasladim ben... Baya tepki gordum.. Hic girme bu islere.. Ozetle, ilk 8 takim icindeki en kotu orta saha profilleri bizde. Skora katkilari sadece bir degisken...