Fenerli birkac yakin tanidik var. Hepsi Galatasaray sampiyon olmadi diye cok sevincli. Whatsapp update ten sevinc resimleri paylasan var. Adamlardaki görüşe bakın hele
Ali koç babası sevindi diye mutlu yatar
Biz de aynı sevinci yaşardık eğer son hafta böyle yarışa girmesek. Kabul edelim ki beşiktaş'ı ipleyen yok bu konularda. Yine seneye en büyük rakibimiz fener, bizim icin kıymetli ve şampiyon olmaması gereken rakip odur onlar icinde biz

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre ve Mohammedli hangi macta farkli galibiyetler geldi?.Onyekuru m.o Kerem su 3lunun direk 11 baslayip verdigi katkiya bakalim birde 2.yarilar girip verdikleri katkilara bakalim.Boyle on gorulerla konusmak kolay.Şu oyuncular yorulmus defansa karsi harika isler yapabiliyor.
Takimin en onemli gol silahi mohamed yedek kalmamaliydi. Kilinc da akbabadan 3 kat futbolcu sahada kaybolmuyor en azindan. Asil soru şu bu sene biz ideal 11 niye bulamadik.

Cl ön elemelerini bu zamana kadar Türkiye'den bir takım geçmişse istatistiğe vuralım :)

Şu cl ön elemesini gecicek takım bu ligi ciddi anlamda puan farkı atarak tamamlar. Yani oraya kalınırsa ligde de bir nevi sezonun sampiyonu belli olur. Zor ihtimal yani

Biz gectik yaf birden fazla. Yanlis mi hatirliyorum, Macnhester'i eledik falan..

Hizlica su cikti karsima : link

Yalnız 90+5’de vermediği
Penaltoyla Ankaragücü maçında Arda’nım penaltısı arasında ne gibi bir fark var?

Aynen Semih.. Simdi bak sakince dusununce, biz 2 gol farkla kaybettik.. Bjk macinin ozetini izledim yok en fazla olsa olsa 1 gol daha atarlardi ama acik vermeleri gerekirdi. Biz ise, cok net 2 gol daha atabilirdik. Bazen aciklayamasakta iplik ustundedir kismetin. Kerem girdi gol ve goller bulduk ama kacirdi da.. Onlarin 1-2'si gol olsa, Halil ilk yari kafa vuruslarinin biri dahu gol olsa cok farkli seylerden bahsediyorduk. Garip iste ama futbol da boyle guzel..
Ben cok uzuldum ama umutsuzda degilim yeterki Hoca kendine gelsin eskisi gibi hirslansin su son haftalardaki hirsi gecen sene goremedik mesela.Ligin ikinci yarisinda cok iyi bir genc takim yakaladi Halil gibi M.o gibi yeni yetenekler bulursa belki Clye kaliriz.

Cl ön elemelerini bu zamana kadar Türkiye'den bir takım geçmişse istatistiğe vuralım :)

Şu cl ön elemesini gecicek takım bu ligi ciddi anlamda puan farkı atarak tamamlar. Yani oraya kalınırsa ligde de bir nevi sezonun sampiyonu belli olur. Zor ihtimal yani

Süper Ligde bile baskın oynayamayan takımımız orada paspas olabilir doğru :( bal bir kura gelir de geçeriz umarım en son umutlar ölür

Yakın dönem maçlarını konuşmak yersiz aslında.İnönüde oynadığımız maçta son dakikalardaki Luyindamanın yaptığı laubalilik mi desem salaklık mı desem amatörlük mü desem bilemedim ama o maçı 1-0 kaybetsek bile şampiyonduk şimdi.İkili averaja kalabileceğin takıma karşı bu kadar aptalca gol yiyemezsin.Gördün mü o aptalca golün şu an ne kadar önemli olduğunu.

ilk yarıda halil'in kafası ya da emre'nin ıskaladığı top girseydi farklı olabilirdi. yenik kapatmak averaj ümidini bitirdi.

ben genelin aksine mücadele yönünden ilk yarıda bir eksik bulmadım, herkes çok koştu ama üretimde sıkıntı vardı. üstteki iki fırsat haricinde rahatsız edemedik savunmayı. saracchi'nin rakibe taktığı toplarla geçti dakikalar.

ikinci yarıda ise değişikliklerle birlikte sezonun en iyi toplarından birini oynadı takım. goller haricinde kaçanlar da vardı. skor gelebilirdi. gerçi arada bir 10-15 dakikalık bölümde yorulduk ama o kadar efordan sonra normal.

Ben cok uzuldum ama umutsuzda degilim yeterki Hoca kendine gelsin eskisi gibi hirslansin su son haftalardaki hirsi gecen sene goremedik mesela.Ligin ikinci yarisinda cok iyi bir genc takim yakaladi Halil gibi M.o gibi yeni yetenekler bulursa belki Clye kaliriz.
Bunun icin once iyi bir yonetim sart... Bakalim surec naisl isleyecek ve ne kadar "cabuk" sonuclanacak. Yani elbette uzuldum bu duruma sevinecek degiliz ama kotunun iyisi gibi oldu. CL kalirsa takim bak gercekten de ben bir taraftar olarak unuturum kacan sampiyonlugu maddi gelir ve takimimi CL'de gormek pahasina. Bakalim gorelim izleyelim neler olacak. Umarim hocayi tutup saglam bir vizyon koyabilecek bir yonetim gelir olmazsa isimiz sonraki birkac seneye bakar.

Atiba 4 gol 8 asist. Adamlarin 6 numarasi bu bizim 10 numarasan 8 numaradan bunu yapmasini isteyince ha hu oluyor abi hadi ya.
Evet gerekirse stoperin de gol atacak bugunku vida gibi

Ali cok kiyasladim ben... Baya tepki gordum.. Hic girme bu islere.. Ozetle, ilk 8 takim icindeki en kotu orta saha profilleri bizde. Skora katkilari sadece bir degisken...

CL ön elemelerinden geçip gruplara kalalım bari yoksa yıllar sonra bile hatırladıkça aşırı üzülürüm bu sezona ben

Tabi bunun için yönetim lazım, hoca lazım , transfer lazım

Yine Ağustos’un sonu gibi başlarsak kadro kurmaya işimiz yaş

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok çok üzgünüm ya ben çok umutlanmıştım, doğru transferler ile Cl ön elemelerini geçme imkanımız yok mu hiç?
Transfere gerek yok ama sorun kadroyu koruyabilmek.Gedson , Onyekuru, Muhammed,Halil, Saracci kiralık.Arti sözleşmesi biten oyuncular da var.Ve planlama yapacak bir yönetim de yok.Secim var ama teoride o da yok.Hoca da hem var hem yok.

Ali cok kiyasladim ben... Baya tepki gordum.. Hic girme bu islere.. Ozetle, ilk 8 takim icindeki en kotu orta saha profilleri bizde. Skora katkilari sadece bir degisken...
Sabatan beri yaziyorum dogru duzgun cevap yok neymis gedson harika taylan muthis

Geri
Üst Alt