Bencede öle 5 gol felan atamayız yenip göztepeyi beklemeliyiz ben göztepeden ümitliyim bjk düştü tamamen ters işler olmaz ise göztepe normalde puan alır 8jkden

Cmtesi gelseye 2.ligimiz garanti olsa. Dün 2.ligi aldik bari. Umarim secim hemen yapilirdi td de transferlerde cl Eleme öncesi belli olur

Beşiktaşın 3 puan alamama ihtimali bizim 4 atma ihtimalimizden fazla, bunu kıyaslamamım sebebi beşiktaşın mental açıdan bu maçı kaldırabileceğini düşünmüyorum.
Aynen. Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım. İlk yarı 1-0 dahi olsa skor bizde olmalı ki stres olsunlar iyice. Hatta 3-0 olsa efsane olur. Ben dün de yazdım bunu, iş averaja kalmayacak bence. Puan farkıyla alacağız, geçmişte almışlığımız var çokça. Yani yakın geçmişte. Onlar gibi 80’leri falan saymıyorum.

Ben hala 2. olduk kafasındayım, bunun için bile mutlu olurum.
Beklentiye girmemeyi, minimal tutmayı öğretti bu takım.
Ancak şampiyon olursak yakarız burayı.
Aynı düşüncedeyim. 2.olmak şampiyon olmak kadar değerliydi. CL için. Olursa şampiyon da oluruz bekleyip göreceğiz. Son 90dk son bir bitiş düdüğü kaldı.

biraz da nasip kısmet.

elimizi vicdanımıza koyalım; kimse bu sezon şampiyonluğu biz hakettik diyemez, rezalet bir sezon geçirdik.

ama nasip kısmet inat da ederek son 3-4 haftada kafa kafaya geldik.

olursa ne ala, olmazsa oturup ağlamam açıkcası.

ne terim ne oyuncularımız ne de yönetim şampiyon gibi bir sezon geçirmedik.

şampiyon takım şu denizliye gol olup yağardı, şampiyon takım bejeke maçında son 20 dk top çevirmezdi.

biraz da nasip kısmet.

elimizi vicdanımıza koyalım; kimse bu sezon şampiyonluğu biz hakettik diyemez, rezalet bir sezon geçirdik.

ama nasip kısmet inat da ederek son 3-4 haftada kafa kafaya geldik.

olursa ne ala, olmazsa oturup ağlamam açıkcası.

ne terim ne oyuncularımız ne de yönetim şampiyon gibi bir sezon geçirmedik.
Elimi vicdanima koydum ve bence kimse hak etmedi. Su 3 takim bu oyun ve kadrolarla siradan Avrupa takimlarina elek olur.
Hakemler biraz adaletli olsaydi kotunun iyisi olarak rahat sampiyon olurduk.
Daha dun penaltimizda kirmizi verilmedi + Gumruk nasil ucuzca 10 kisi kaldi gorduk.

Hala dünkü maca yanıyorum azicik adam olsak bugün şampiyonluk şansımız %90 di ya 1 gol bari atsaydik son dakikada 2 fazla averaj yetecekti

20 dk 3 atıp ızmire bakariz. Beşiktaşın eli ayağı dolaşır ve muhtemel berabere kalır. Senaryo net.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala dünkü maca yanıyorum azicik adam olsak bugün şampiyonluk şansımız %90 di ya 1 gol bari atsaydik son dakikada 2 fazla averaj yetecekti
Geçmişe bakıp hayıflanmak can yakıcı.
O yüzden salla gitsin bence.
Çünkü hayıflanacak cidden çok şey var şu sezonda.

Şampiyon bu maçın ilk yarısında belli olacak. İlk yarıda atacağımız 3 fark, beşiktaşın önde bile olsa ikinci yarıda galip gelememesine yol açar. Maçların sonunda belki beraberlikte bile biz şampiyon oluruz. O derece telaştalar şuan renksizler

Çok fazla “keşke” çıkar bu hikayeden renkdaş. Kafayı yeriz herşeye takılırsak. Bak örnek, Vida ile olan pozisyonda Mostafa yerine Falcao olsa atardı kendini. 4 - 1 yenip alırdık averajı falan düşünmezdik. Kısacası 1 gol daha atmış olsaydık haftasonu bayrak as diyorduk. Daha bir sürü örnek verilebilir kaybettiğimiz maçlar için. Yapacak birşey yok. Son 1 maç, biz yenip bekleyeceğiz. Bjk maçında yendiğimizde sevindiğimiz için şaşıranlar şimdi anlamışlardır. Bizi ilgilendirmiyor kim almış kim düşmüş kim kalmış. Yeneriz ve bekleriz. İşimize bakarız.

Geçmişe bakıp hayıflanmak can yakıcı.
O yüzden salla gitsin bence.
Çünkü hayıflanacak cidden çok şey var şu sezonda.

Geçmiş dediğimiz dündü ya..ben mesela Hatay bjk maçına takmıyorum veya bizim 1-2 fazla atamadigimiz maçlara.. Çünkü sen fırsat tepersin diğeri de teper bu iş böyle..
Ama dün akşam durum farklıydı fırsat altın tepside önümüze sunuldu yaw k.gumruk hiç bir iddiası yokken 10 kişi bjkye çakmış akıl alır gibi değil bizim yaptığımız iş .

ben bu seriden çıkamıyorum arkadaş, kafam ağrıyor vallahi.

Ekran Alıntısı.webp

Mesala dünkü maçta saracchi tacı kullanırken çoğu galatasaraylı şimdi gol yiyecez demiştir. öyle bir panik yaptı ki topu hızlı oyuna sokabilmek için sonuçta taçtan gol yedik. 5-6 olacak maçı zorla 3 farkla kazandık.

en önemlisi panik yapmamak. hoca da artık o ciddiyetle maça çıkacaktır umarım. panik yaptığımız an işler daha da kötüleşiyor rize maçında olduğu gibi. 30 tane pozisyona girip panik yaratıp 1 gol atmaktansa kontrollü oynayıp net pozisyonlara girmek daha önemli.

sergen'in tecrübesiz olması hasebiyle kendini olayların heyecanına kaptırıp hata yapma olacasılığı da oldukça yüksek.

son 2 maçta moralleri alt üst olmuş bir beşiktaş var ki dün akşam karagümrüklülere saldırmaları da bunun göstergesi.

erken 1-2 gol bulursak beşiktaş'ın ve sergen'in ayarlarını bozarız iş bizim lehimize döner.

hakkımızda hayırlısı olur umarım.

Denizli macinda futbol olarak kötüydük. Denizli de net firsatlar kacirdi 0-0ken mac. Bu mac daha zor olacak. Iyi konsantre olup bir düzine gol atmamiz lazim isi sansa birakmamak icin.

Kargaların en güçlü rakibi mental olaydır.bi çoğumuz karabüğün değil kazanacağını berabere bile kalacağına kargaların izin vermeyeceğini düşünüyorduk ,bu maçta mağlup olan takım göztepeye puan ya da puanlar kaybetmesi daha olası görünüyor çünkü bizden yedikleri totakın etkisiyle karabüğe yenildiler ve karabükten yumruk yemiş gibiler.yani daha büyük bi bunalım yaşıyorlar.o korku varya şampiyonluğu kaçırırsam korkusu iliklerinde şuan.bizimkisi tahmin tabiiki gerçeği ancak ALLAH bilir.beşiktaş şuan ringte hakemin saymaya başlamasıyla son bi ayağı kalkayım ama nasıl yapacam gücüm kalmadı durumunda.tek bi yumruk işi bitirebilir o da 1-0 geriye düşmeleri bizimde öne geçmemiz gibi.tabii dediğim gibi gerçeği ancak ALLAH bilir bizimkisi ancak tahmin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt