Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.856
- 3.421
- 698
Öncelikle maçı kazanmayı hedeflemeliyiz. İş averaj olayına kalırsa işimiz çok zor. Biz maçı kazanıp Göztepe'nin çelmesini bekleyeceğiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen. Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım. İlk yarı 1-0 dahi olsa skor bizde olmalı ki stres olsunlar iyice. Hatta 3-0 olsa efsane olur. Ben dün de yazdım bunu, iş averaja kalmayacak bence. Puan farkıyla alacağız, geçmişte almışlığımız var çokça. Yani yakın geçmişte. Onlar gibi 80’leri falan saymıyorum.Beşiktaşın 3 puan alamama ihtimali bizim 4 atma ihtimalimizden fazla, bunu kıyaslamamım sebebi beşiktaşın mental açıdan bu maçı kaldırabileceğini düşünmüyorum.
Aynı düşüncedeyim. 2.olmak şampiyon olmak kadar değerliydi. CL için. Olursa şampiyon da oluruz bekleyip göreceğiz. Son 90dk son bir bitiş düdüğü kaldı.Ben hala 2. olduk kafasındayım, bunun için bile mutlu olurum.
Beklentiye girmemeyi, minimal tutmayı öğretti bu takım.
Ancak şampiyon olursak yakarız burayı.
Elimi vicdanima koydum ve bence kimse hak etmedi. Su 3 takim bu oyun ve kadrolarla siradan Avrupa takimlarina elek olur.biraz da nasip kısmet.
elimizi vicdanımıza koyalım; kimse bu sezon şampiyonluğu biz hakettik diyemez, rezalet bir sezon geçirdik.
ama nasip kısmet inat da ederek son 3-4 haftada kafa kafaya geldik.
olursa ne ala, olmazsa oturup ağlamam açıkcası.
ne terim ne oyuncularımız ne de yönetim şampiyon gibi bir sezon geçirmedik.
Geçmişe bakıp hayıflanmak can yakıcı.Hala dünkü maca yanıyorum azicik adam olsak bugün şampiyonluk şansımız %90 di ya 1 gol bari atsaydik son dakikada 2 fazla averaj yetecekti
Çok fazla “keşke” çıkar bu hikayeden renkdaş. Kafayı yeriz herşeye takılırsak. Bak örnek, Vida ile olan pozisyonda Mostafa yerine Falcao olsa atardı kendini. 4 - 1 yenip alırdık averajı falan düşünmezdik. Kısacası 1 gol daha atmış olsaydık haftasonu bayrak as diyorduk. Daha bir sürü örnek verilebilir kaybettiğimiz maçlar için. Yapacak birşey yok. Son 1 maç, biz yenip bekleyeceğiz. Bjk maçında yendiğimizde sevindiğimiz için şaşıranlar şimdi anlamışlardır. Bizi ilgilendirmiyor kim almış kim düşmüş kim kalmış. Yeneriz ve bekleriz. İşimize bakarız.Hala dünkü maca yanıyorum azicik adam olsak bugün şampiyonluk şansımız %90 di ya 1 gol bari atsaydik son dakikada 2 fazla averaj yetecekti
Geçmişe bakıp hayıflanmak can yakıcı.
O yüzden salla gitsin bence.
Çünkü hayıflanacak cidden çok şey var şu sezonda.