Herkes gecmise bakilmaz diyor ama dun farkliydi cunku daha once Gumruk one gecen kadar kimse averaja kalacagimizi dusunmuyordu. Mesela Emre'ye penalti attirilmamaliydi. Illa baska birisi atacaksa Marcao atabilirdi. Cok rahat + 5 yapabilirdik.

bu maç için normalden fazla rahatım... bu kadar kötü oyun, kadro ve oyuncu saçmalıklarından sonra şu noktada olmak bile bence büyük sanş oldu... Kazanırsak gerçekten çok ekstra olur. Çünü bu işi normalde 1 hafta kala biz bitirmeliydik... O yüzden bjk alırsa karalar bağlamam hakettik derim... Tek gerginliğim iki takımın kaybedip fb nin alması... Çok düşük ihtimal evet ama 3 hafta önce bu senaryoyu da ben düşünemiyordum...

Valla sampiyon olacaksak puan farkiyla sampiyon oluruz. Malatya 10 kisi kalmadiktan sonra 4 gol atmamiz filan zor.

Bu arada en kotu senaryo, Bjk hala 0 - 0 ve biz de berabereriz, gol lazim diye saldirirken Rize maci gibi gol yemeyelim. Sonra Goztepe de atmis ve hooppp fener sampiyon :)

20210512_140512.webp

bu maç için normalden fazla rahatım... bu kadar kötü oyun, kadro ve oyuncu saçmalıklarından sonra şu noktada olmak bile bence büyük sanş oldu... Kazanırsak gerçekten çok ekstra olur. Çünü bu işi normalde 1 hafta kala biz bitirmeliydik... O yüzden bjk alırsa karalar bağlamam hakettik derim... Tek gerginliğim iki takımın kaybedip fb nin alması... Çok düşük ihtimal evet ama 3 hafta önce bu senaryoyu da ben düşünemiyordum...

Fazla zorlama bir senaryo o fb kayseriyi yenemez bile küme düşme ihtimali var 3 takım içinde en zor maç fbnin.

Malatya niye 4 gol yemiyormuş yav. Milletin yaptigi algiya mi kapılıp gidiyorsunuz. 4 te atarız 5 te 6 da önemli olan mal bir gol yememek

Uzay takımı dediğiniz besiktasa 3 attık. 5 te atabilirdik. Son 15 dakika mal gibi oyalandik.

Onun için odaklanmak önemli parola 5 olmalı. Besiktas'ın kazanacagacindan bile supheleyim ben ki. Maximum 2 fark yapAbilir. 5 atarsak sampiyonuz. Kafamızı buna vermeliyiz

Malatya niye 4 gol yemiyormuş yav. Milletin yaptigi algiya mi kapılıp gidiyorsunuz. 4 te atarız 5 te 6 da önemli olan mal bir gol yememek

Uzay takımı dediğiniz besiktas 3 artık. 5 te atabilirdik. Son 15 dakika mal gibi oyalandik.

Onun için odaklanmak önemli parola 5 olmalı. Besiktas'ın kazanacagakazanacagacindan bile supleyim ben ki. Maximum 2 fark yapAbilir. 5 atarsak sampiyonuz. Kafamızı buna vermeliyiz
bence şampiyon olmamalıyız
olursak ft kalır
ft kalırsa yine rezil futbol felan

olmayız umarım yönetim de değişsin
alman td vizyon devam edelim

göztepe ilk golü atmalı hafta sonu.
bence teşvik vs de gönderilmeli atsınlar 2 milyon euro tek fark yeseler bile yeter
bu teşvik işi niye şike ile bir tutuluyor anlamıyorum zaten.

Dün gece bu ülkenin en tehlikeli en büyük takımı olduğumuzu yediden yetmişyediye tüm ülkenin iliklerine tekrar işledik... oluruz olmayız o ayrı konu en başka 100 milyon euro harcayan ali koç a limitlere ayar çeken nihat abilerine en çok hakemden faydalanıp en çok ağlayan sergen e alayına bu ülkenin en büyüğünün kim olduğunu gösterdik..

Geri
Üst Alt