bu maçı izleyebileceğimi sanmıyorum. kulaklığımı takıp devre arasına kadar yüksek sesle müzik dinleyip kendimi dış dünyadan koparacağım muhtemelen.

Ertesi sene nisanda sampiyonluk verdi

Iyi bile idare etmisler. Hep diyorum, Hoca saha disina, Baskan'da saha icine karismayacak. Herkes haddini, sinirini bilecek bu is ben dedim oldu isi degil. Adam istemiyorsa Drogba'da olsa (ki oyle olmadigini dusunuyorum Drogba-Hoca iliskisinden) almayacaksin. Teklif edebilirsin ama cilek diye muz diye adam alip getirirsen denge bozarsin. Bazi hocalar buna "eyvallah" der (bknz Erol ve Senol) bazilari "hooppp" der (bknz Terim, Sergen vs..).. Bu is boyledir. Guzelim imkanlar, momentum bir anda kaybolup gitti.

Ben ununu eleyip eleğini asan Malatya'nın ligin son haftası deplasmana gelip saldıracağını sanmıyorum. Ama biz çok agresif hareketler yaparsak, rakipte hırslanabilir. Bunun dozajını iyi ayarlamamız

yav futbol öyle mi yorumlanır
şundan puan alsaydık bundan alsaydık
e zaten alsan her sezon şampiyonsun
Odağımiz şu an sampiyonluk. Konsantre olalım. Parolamız 5 gol unutma

An itibariyle öne geçilmiştir. Kaybettiğimiz savaş yok!

967bd5c2-a26c-4359-8764-bb39e0f81a39.webp

1 Gole 4 gol
2 gole 5 gol

Bilmiyorum umuyorum genel averaja kalmayız hocanın çıkaracağı kadro da önemli tabii Mohamed,Onyekuru falan kenarda beklerse büyük sıkıntı
Babel falan kesin oynayacak ama daha önemlisi Cemre Akbaba oynayacak mı eğer oynarsa ihtimal vermiyorum farklı kazanacağımıza

Geri
Üst Alt