- 5 Eylül 2014
- 84.768
- 70.661
- 4.513
öyle lib sözler kullanmam furkansavaşmayalım sevişelim mi diyorsun fünscüm
malatya ilk yarı 3-0 skor oyna
yoluna bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle lib sözler kullanmam furkansavaşmayalım sevişelim mi diyorsun fünscüm
malatya ilk yarı 3-0 skor oyna
yoluna bak
Alabileceğimiz kadar atacağız. Top filan dolandimak yok öyle.Denizliden gol yiyen biz 1-2 yeriz
Ben 2 sini de severimhep savaştan bahsediyorsunuz
hiç barıştan söz ettiğiniz yok
Bi tane atınca devamı gelcek.Bjk 2 farkim ustune asla cikamaz asla..Yani 5 yeter de 5 nasi atacaz 2 degil 3 değil
Bjk konusunda katılıyorum.5 atmamız çok zor Malatya'nın stoperleri çok iyi,Semih oynasa atarız derdim onu da sağa kaydırmışlar.Bjk 2 farkim ustune asla cikamaz asla..Yani 5 yeter de 5 nasi atacaz 2 degil 3 değil
Ben dün tvde bizim maca, bi tablet‘de tinerciler diger Tabletde sikexilere baktim. Kafayi yeme durumuna geldim. Cabuk cmtesi olsada 2. resmi olsakAlabileceğimiz kadar atacağız. Top filan dolandimak yok öyle.
Göztepe maçına bakacağım. Bizim maçı izlersem futbol kanseri olma ihtimalim var
Aynen millet fark falan diyor da Malatyayi yenmek bile okadar da kolay olmayacak. Ben de gol yememizden korkuyorum.Öncelikle hata yapmayıp 2 fark yapalım 2.liği garantileyelim ondan sonra bakarız gerisine.Denizliye bile bir sürü pozisyon verdik gol fln yedik aman diyim.
Tek forvet başlamamız lazım hem halil hem mustafa bozuyor