çok üzülmüştüm mohamedin bu hallerini görünce. çok sakin kimseye zararı olmayan bir yapısı var çok iyi bir insana benziyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maşallahı var pırıl pırıl bi çocuk.. karakteri sağlam.. Fizik dersen tank gibi.. çalışkan.. golcülük bitiricilik .. top tutma hepsi var..
Gel de Sneijder i arama işte.. kafasına indirirdi ortaları

malatyanın son 6 maçının özetini izledim bırakın farkı ,yenmek bile zor olacak.Fizik güçleri cok fazla.bence onye yedlin ve saracchi sürekli kanatları zorlamalı tek şansımız bu.2 hafta önce rizeyi rizede 4-0 yenmişler.

Erken bulunacak goller , demoralize eder ve devamını getirir bence.
Olayın kilit noktası burası.
30 dakika içinde bulunacak 2 gol şampiyonluğu getirir.
Sadece rakibi degil, bjk'yi da. 10.dk icinde 1-0 olmamiz, 30.dk'da 2-0 gibi bir skor cok cok iyi. 2-0 = averaj esit demek.Ilk 30dk sakin ama "istekli" oynamaliyiz. Sakin = gol yememek, amacimizin once maci kazanmaya odakli olmasi lazim. Hala ben isin averaja kalmayacagini dusunuyorum. Ruzgar yon degistireli cok oldu, bizim mac yetti onlara :) Ama futbol bu. Gunun sonunda biz daha az uzuluruz cunku son 5 mac sonrasi bu noktaya geldik, CL gitmek bence "kotu" degil. Neyse buyusu bozulmasin, az kaldi :)

Taylan- Gedson - X

Babel Mohamed - Onyekuru

Bence ileri hat ideali de bu hocada saçmalamayıp bunu çıkarır

Ama X yerine kim oynar belirsiz

Emre Kılınç , Arda , Akbaba , Feghouli, Ömer bile çıkabilir hiç belli olmaz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes ilk 30dk da 2-0 bulursak diyor da ben herkesin aksine ilk golu biz yeriz diye dusunuyorum ayni b.sehir sampiyonluk macindaki gibi. Sonra ceviririz 3-1 veya 4-1 yeneriz insallah. Umudum göztepenin puan almasinda olacak

malatyanın son 6 maçının özetini izledim bırakın farkı ,yenmek bile zor olacak.Fizik güçleri cok fazla.bence onye yedlin ve saracchi sürekli kanatları zorlamalı tek şansımız bu.2 hafta önce rizeyi rizede 4-0 yenmişler.
Yaw adamlar 8 - 9 hafta galibiyet alamadilar. Simdi hepsi rahat, o bogucu defansi yapmazlar. Psikolojik olarak ister istemez rahatlarsin.

Yaw adamlar 8 - 9 hafta galibiyet alamadilar. Simdi hepsi rahat, o bogucu defansi yapmazlar. Psikolojik olarak ister istemez rahatlarsin.
13 maç kazanamışlar ama yenilmemişlerde çok beraberlik almışlar.irfan buzdan sonra çok ıyı takım olmuş.disiplinli toplu savunma yapıyorlarValla ben korktum.

Erken gol de cozum degil. Hersey Malatya'nin nasil oynayacagina bagli. Cozum degil derken Malatya'nin paniklemesine gerek yok demek istedim. Sonucta adamlar 1 - 0 veya 2 - 0'a da razi olabilirler

13 maç kazanamışlar ama yenilmemişlerde çok beraberlik almışlar.irfan buzdan sonra çok ıyı takım olmuş.disiplinli toplu savunma yapıyorlarValla ben korktum.
Iste o maclarda puan ihtiyaci oldugundan kati savunma yapmislar. Simdi puana ihtiyaclari yok.

Geri
Üst Alt