- 1 Ağustos 2014
- 63.813
- 74.999
- 4.338
Kimin ne dediğine bakmadan hedefimize odaklanalım
Gerekli cevapları daha sonra veririz
Gerekli cevapları daha sonra veririz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tatil baslasin ozamanBugün idman yapmamışlar. Yarında uçuş varmış galiba
O baski ters de tepebilir. Yasayip gorelimAma kamuoyu baskısı var. Fark yememek için uğraşacaklar . Ayrıca keşke puan ihtiyacı olsa ve açık oynasa . Biz kapalı savunmaları açamayan takımız. Bizim için bu daha büyük sıkıntı.
Ben en başından beri averaj ile şampiyon olabilmemizi çok zor görüyorum. Tek ihtimalimiz Beşiktaş'ın puan kaybetmesi.
Yemisim kamuoyu baskisini kim ne diyecek hatay 7-0 yenildiginde kim laf etti Galatasaray kume dusmenin uzerindeki takima ihtiyaci varken 6 da atar 7 de gecin bunlari biz skoru alalimda it urur kervan yurur 90 dk bitis dudugu calsin sonra itlerin ulumasini zevkle izlerimAma kamuoyu baskısı var. Fark yememek için uğraşacaklar . Ayrıca keşke puan ihtiyacı olsa ve açık oynasa . Biz kapalı savunmaları açamayan takımız. Bizim için bu daha büyük sıkıntı.
Ben en başından beri averaj ile şampiyon olabilmemizi çok zor görüyorum. Tek ihtimalimiz Beşiktaş'ın puan kaybetmesi.
bu malatya'da neden semih kaya 2 haftadır sağ bek oynamış? @Murat Saylak
chebake sakat sanırım, bizim maçta oynayabilecek mi acaba?
gerçi semih kaya ya sağ stoper oynuyor, ya da sağ bek. oradan bayağı bir maden bulabiliriz bence.
bir de adamlar bam bam 4-4-2 çıkıyorlar maçlara vallahi bizim maçta da aynı formasyon olur büyük ihtimalle. çok acayip bir skora gebe olabilir maç.

Benim de aklıma hep bu gelir.Semih diyince aklıma tek 14-15 sezonunda 90+ Stancu'nun karşı karşıya son sn kaldığı poziyon aklıma geliyor![]()
![]()
![]()
Ceza sahası dışından şutlara katılmıyorum o beceride oyuncumuz yok tam tersi oyunu çizgiye indirip içeri çevirip karambol yaratmalıyız içeri çevirdiğimiz de 4-5 oyuncunun iyi yayılması lazım başta rakibi kaosa sürüklemeliyizCeza sahası dışından az şut çeken bir takımız. Bam bam bam gördüğümüz yerden vurmalıyız ki dönen toplar da tehlike yaratsın. Savunmayı aşmakla uğraşırsak enerji ve vakit kaybederiz. Net pas şansı yoksa gördüğün yerden vur en kötü korner olsun bişey olsun
Luyindama'nın maç boyu 60 metre uzun paslarıyla giden dakikaları düşündükçe fenalaşmaya başladım takımda ne mental kalır ne bir şey adam güm diye ara top atmaya çalışıyorFofana gibi oyuncular bize ters geliyor, hocanın yerinde olsam Lyundama ile çıkarım.

Kardeş ne luyindaması yav...Adam sadece 4 tane maçı tek başına verdi ki bu sezon...Fofana gibi oyuncular bize ters geliyor, hocanın yerinde olsam Lyundama ile çıkarım.