Kimin ne dediğine bakmadan hedefimize odaklanalım
Gerekli cevapları daha sonra veririz

bu malatya'da neden semih kaya 2 haftadır sağ bek oynamış? @Murat Saylak
chebake sakat sanırım, bizim maçta oynayabilecek mi acaba?

gerçi semih kaya ya sağ stoper oynuyor, ya da sağ bek. oradan bayağı bir maden bulabiliriz bence.

bir de adamlar bam bam 4-4-2 çıkıyorlar maçlara vallahi bizim maçta da aynı formasyon olur büyük ihtimalle. çok acayip bir skora gebe olabilir maç.

Ama kamuoyu baskısı var. Fark yememek için uğraşacaklar . Ayrıca keşke puan ihtiyacı olsa ve açık oynasa . Biz kapalı savunmaları açamayan takımız. Bizim için bu daha büyük sıkıntı.

Ben en başından beri averaj ile şampiyon olabilmemizi çok zor görüyorum. Tek ihtimalimiz Beşiktaş'ın puan kaybetmesi.
O baski ters de tepebilir. Yasayip gorelim

Arkadaşlar yok kapanacaklar yok ileri çıkmayacaklar boşu boşuna yazmayın bu maç tek maç final maçı adamlar kapanmaya çalışırken 2 gol yer fazla stres yapıp darmadağın olurlar Galatasaray bu sezon kaç kez gerçek Galatasaray gibi oynadı eline şimdi süper fırsat geçti bu fırsatı da değerlendirecektir gerekirse top sever 7'de 8'de atarsın bu kadar basit boşuna demiyoruz ihtimallerin takımıdır GALATASARAY !

Galatasaray 0-3 Real Madrid maçında 4 diye bağırıp tur kovalayan kulübüz Malatyaspor camiasına sonsuz saygı duymakla beraber bizim takımın bu sezon ki en iyi maçından x100 kat daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum.

Ama kamuoyu baskısı var. Fark yememek için uğraşacaklar . Ayrıca keşke puan ihtiyacı olsa ve açık oynasa . Biz kapalı savunmaları açamayan takımız. Bizim için bu daha büyük sıkıntı.

Ben en başından beri averaj ile şampiyon olabilmemizi çok zor görüyorum. Tek ihtimalimiz Beşiktaş'ın puan kaybetmesi.
Yemisim kamuoyu baskisini kim ne diyecek hatay 7-0 yenildiginde kim laf etti Galatasaray kume dusmenin uzerindeki takima ihtiyaci varken 6 da atar 7 de gecin bunlari biz skoru alalimda it urur kervan yurur 90 dk bitis dudugu calsin sonra itlerin ulumasini zevkle izlerim

bu malatya'da neden semih kaya 2 haftadır sağ bek oynamış? @Murat Saylak
chebake sakat sanırım, bizim maçta oynayabilecek mi acaba?

gerçi semih kaya ya sağ stoper oynuyor, ya da sağ bek. oradan bayağı bir maden bulabiliriz bence.

bir de adamlar bam bam 4-4-2 çıkıyorlar maçlara vallahi bizim maçta da aynı formasyon olur büyük ihtimalle. çok acayip bir skora gebe olabilir maç.

Ceza sahası dışından az şut çeken bir takımız. Bam bam bam gördüğümüz yerden vurmalıyız ki dönen toplar da tehlike yaratsın. Savunmayı aşmakla uğraşırsak enerji ve vakit kaybederiz. Net pas şansı yoksa gördüğün yerden vur en kötü korner olsun bişey olsun

Semih diyince aklıma tek 14-15 sezonunda 90+ Stancu'nun karşı karşıya son sn kaldığı poziyon aklıma geliyor :asd: :asd: :asd:
Benim de aklıma hep bu gelir.

Screenshot_20210513-235910.webp

Ceza sahası dışından az şut çeken bir takımız. Bam bam bam gördüğümüz yerden vurmalıyız ki dönen toplar da tehlike yaratsın. Savunmayı aşmakla uğraşırsak enerji ve vakit kaybederiz. Net pas şansı yoksa gördüğün yerden vur en kötü korner olsun bişey olsun
Ceza sahası dışından şutlara katılmıyorum o beceride oyuncumuz yok tam tersi oyunu çizgiye indirip içeri çevirip karambol yaratmalıyız içeri çevirdiğimiz de 4-5 oyuncunun iyi yayılması lazım başta rakibi kaosa sürüklemeliyiz

insanlar olumlu/olumsuz ne kadar konuşursa konuşsun, bir takım hedefine ulaştıysa (daha yeni kümede kaldılar) ister istemez biraz gevşer abi sahada. bir de sahada eski gs'li topçular oldu mu, ister istemez o ayak %100 gitmez abi, aynı şey atınç-bjk için de geçerli.

mesela semih, florya'da doğmuş büyümüş adam, yani ne kadar karakterli olursa olsun, o his illa ki oyununa yansıyacaktır.

tyler boyd bile 2-2 biten gs-sivas maçından sonra açıklama yapmadı mı, bu sonuç en çok bjk'ye yaradığı için sevindim diye? bunlar doğaldır, insan psikolojisi.

o yüzden istedikleri kadar kapanmaya vs oynasınlar, bir "kümede kalma mücadelesi" gibi konsantre olamazlar. bizimkilerin tek yapması gereken acayip bir mücadele vermek. 1sn-90.dk arası her salise çimleri yemesi lazım bizimkilerin. o skor o şekilde gelir. gelecek.

bu arada bjk'in son hafta göztepe'ye gidiyor olması muazzam şans a. hem göztepe bayağıdır hedefsiz bir takım, hani son hafta kümede kalıp o rahatlamanın verdiği rehavet yok mesela, hem de bjk adamlarla kanlı bıçaklı resmen. orada bir motivasyon olabilir göztepe adına.

Muhammed,onye,kılınç umarım sahada olur.Akbaba ihtimali beni korkutuyor.

Fofana gibi oyuncular bize ters geliyor, hocanın yerinde olsam Lyundama ile çıkarım.
Luyindama'nın maç boyu 60 metre uzun paslarıyla giden dakikaları düşündükçe fenalaşmaya başladım takımda ne mental kalır ne bir şey adam güm diye ara top atmaya çalışıyor :asd:

İddaa da 6-0 oranı 20.00 dan 15.00'a düşmüş iddaa favori oranları ortalaması da 4-0 civarına yükselmiş

Fofana gibi oyuncular bize ters geliyor, hocanın yerinde olsam Lyundama ile çıkarım.
Kardeş ne luyindaması yav...Adam sadece 4 tane maçı tek başına verdi ki bu sezon...

Luyindama'nın oyuna gireceği tek an sakatlık ya da gol ihtiyacımız varsa son anlarda ceza sahasına girmek olur.

Geri
Üst Alt