Maç heyecanıyla hayatımda ilk defa spor programı izleyim dedim, a sporda biri Galatasaray şampiyon olsa bile asıl şampiyon Beşiktaş'dır sonuna kadar favori odur diyor ahhaha ne alaka ya.Histeri krizi geçirir gibi diyor bir de?🤣
Şimdi TRT de bakıcam orada ne saçmalıyorlar merak ettin
Hiç dayanamıyorum.
Ilgaz çınar, demirtaş varsa bir nebze

Ya işte bunu kastediyoruz. Bu maça var hakemi olarak meteyi atamak cüneytin aleyhimize hatalı kararlarında var a çağrılmaması demek. o kadar hakem arasından gerçekten başka hakem mi yok. Hala bazıları bu sezon beşiktaşın bariz bir şekilde kollandığını kabul etmiyor.

Her zaman söylemişimdir senin rakibine kırmızı verilmesi gerekiyorken verilmeyebilir neticede maç hala 11-11 dir ama sen haksız kırmızı yersen bunun çıkması zordur. Bana bu sezon beşiktaşın aleyhine yapılmış sadece bir tane hatalı kırmızı kart hatalı penaltı gösterebilir misiniz. Bizimle ilgili bir çırpıda sayabileceğim 3 kırmızı var böyle.

Yine de bu maçı bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum ama asıl sıkıntıyı beşiktaş yaşayacak. düşünsenize 1-0 önde beşiktaş ama dakika 90+6 ya kadar ya bir gol yersek korkusu olacak içlerinde. Ben ilahi adalet ya da inancınıza göre karma, adına ne derseniz deyin buna inanırım. İnşallah sonu iyi olacak.

IMG_2279.webp

Bunlar firavun , ama her firavunun musası vardır

Ne zaman Malatya’ya fark atamayız moduna girsem bu adamın tek başına hattrick yapabilme ihtimali aklıma geliyor ümitleniyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar 31 li rakamlar görüyoru, lütfen cenabet olan varsa maça kadar gusül almasını öneriyorum. Sezonun en önemli maçta yapılana bakın, uçkurunuza sahip çıkın be :D

Günaydın renktaşlar. İnşallah ipi biz göğüsleyip şampiyon oluruz. Eğer şampiyon olursak şlye direk katılacağımız için önümüz baya açılır. Şampiyon olamayıp ikinci olsak bile ön eleme turunu geçip şlye kslmak için doğru kadro kurmalıyız. Geçen yılki transfer dönemindeki hataları yapmamalıyız

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt