Malatya kapancak doğru ama gol yedigi anda sacmalicak. Çünkü kapanayim mi saldirayim mi bilemicek. Kapansa malatya atağa cikmadi satti diyecekler. Acilsa malatya açıldı boşluk verdi dicekler. Ilk golu ilk 8 dk icersinde attik mi is biter. Ben ilk yarı 3 0 bitecek diyorum
Niye 8 renkdaş.

maca 2 bine yakin seyirci alindi diye aglayan tinerciler gördüm simdi

bu dogru mu net haber var mi?

Tv yorumcuları kadar boş konuşan bir kitle yok, Galatasaray izmirden gelen haberi bekleyecekmiş bak bak strateji dehaları. Galatasaray'ın ilk işi averajı 0 lamak olacaktır, Fatih hoca ondan sonra izmire göre hareket edecektir.

Beyaz şort oyşşş

Beyaz şort oyşşş
im-shocked-gif-9.gif

Arda ve EmreA ile baslayacagiz herhalde

Umarım bu sezon ilk kez adam gibi top oynarız da hediye edilen şampiyonluğu geri çevirmeyiz. Denizli maçındaki oyun Malatya'ya karşı yetmeyecektir. Zahmet olacak ama teknik ekip ve oyuncular bir maçlığına aldıkları milyonların hakkını versin de şu maçı farklı kazanalım. Yine de beklentileri büyük tutmamak lazım. Sonra hayal kırıklığı büyük olmasın.

En kötü ihtimali düşünerek maça çıkmamız lazım. Beşiktaşın en az 1 farkla galip geleceğini düşünelim. Bizim önce galibiyeti sonrada yediğimiz +4 golü yapacak şekilde oyunu oynamalıyız.

Arda turansız emre akbabasız çıkmamız lazım hoca 9 kişi başlatırsa en fazla 2 tane atarız

Geri
Üst Alt