Önce şampiyonlar liginin garanti altına alınması için hızlı başlangıç ve ilk yarının en az 2 farkla bitirilmesi.
İlk yari sağlanacak bu fark ikinci yarı bize şampiyonluğu getirir. Ne sergen nede bjk kadrosunda bu anları tecrübe etmiş adam yok. Beraberlik bile alamazlar izmirden..

Şampiyonluktan ziyade gelecek yönetim de önemli. Hoca ile devam mı edecekler transfer yapabilecekler mi?

2.Olduğumuz zaman eleme oynayacağız ve fazla bir süre olmayacak önümüzde transfer yapmak için.

İçişleri Bakanlığı'ndan 'şampiyonluk' genelgesi
.........
Ayrıca, valiliklerden karşılaşmaların oynanacağı statlara Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği sayı kadar izleyici ve görevli alınması istendi......

Ben inanıyorum abi kaleye roket gibi şutlar vuracaz düşünsenize böyle bir fırsat gelmiş bizimkiler nasıl hırslı ve arzulu oynar tek final maçı şu işi bitirelim

Şampiyonluktan ziyade gelecek yönetim de önemli. Hoca ile devam mı edecekler transfer yapabilecekler mi?

2.Olduğumuz zaman eleme oynayacağız ve fazla bir süre olmayacak önümüzde transfer yapmak için.
Gelecek yönetim Ft ile devam eder. Ft de Belhanda’yı tekrar takıma katar. Senin istediğin her türlü olur yani.

Bunlar Malatya maçı sonrası Adem'in eşine saldırmıştı gün intikam günü alemin 2 büyüğünden biri olan Adem. Maçın 7-8. dakikası gibi orta sahada hava topu mücadelesinde vur dirseği çık oyundan aslanım benim görim seni.
Dirsek olursa atmaz
Tekme olursa da ki luyindamanin kafasına tekme attılar kırmızı görmedi
Daha net birşey lazım cuneytin anasına avradina küfür edip Kafa atarsa bir taşla binlerce kus vurmuş oluruz .😀
Tabiki de bunların olmasını istemeyiz .
Olursa da hakeme küfür ve fiziksel mudahele kırmızı kart bunu tartışmayız.

Biz şu an bu kadar hırslı ve istekliyken takımı hayal bile edemiyorum şu an forumdan 11 kişi koysak Fatih hoca bi konuşma yapsa biz bile 4-5 gol atarız öyle moda girdik bıraksalar koşacaz :asd:

Geri
Üst Alt