- 6 Eylül 2014
- 93.512
- 64.339
- 4.608
Orta sahayı zayıf tutarsan denizli bile kalene geliyor ki hızlı oyuncuda yok gedson disindaKilinx net olmaliydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta sahayı zayıf tutarsan denizli bile kalene geliyor ki hızlı oyuncuda yok gedson disindaKilinx net olmaliydi
Feghouli artik kalk bir seyler yap lan sezon bitti, zaten bu sezon bir bok oynamadin
Gelecek yönetim Ft ile devam eder. Ft de Belhanda’yı tekrar takıma katar. Senin istediğin her türlü olur yani.Şampiyonluktan ziyade gelecek yönetim de önemli. Hoca ile devam mı edecekler transfer yapabilecekler mi?
2.Olduğumuz zaman eleme oynayacağız ve fazla bir süre olmayacak önümüzde transfer yapmak için.
Dirsek olursa atmazBunlar Malatya maçı sonrası Adem'in eşine saldırmıştı gün intikam günü alemin 2 büyüğünden biri olan Adem. Maçın 7-8. dakikası gibi orta sahada hava topu mücadelesinde vur dirseği çık oyundan aslanım benim görim seni.
Ellerin dert görmesin rtasGelecek yönetim Ft ile devam eder. Ft de Belhanda’yı tekrar takıma katar. Senin istediğin her türlü olur yani.
Feghouli artik kalk bir seyler yap lan sezon bitti, zaten bu sezon bir bok oynamadin