Bende olayin averajla cozulecegini dusunmeyenlerdenim. Olursa bizim is bjk nin puan kaybiyla olur

2.5 averaji kapatabilecegimizi dusunmuyorum. Bjknin bu dusuk moralle puan kaybini daha olasi goruyorum. Olursak ne ala olmazsakta son haftaya kadar heyecani tasimamiz yeter. Hep son haftalarda gulen takim biz olduk bu sene olmayadabilir. Bekleyip gorecegiz. Hayirlisi

Şansımız hala daha az ve zor bir ihtimal. Ben olmazsak öyle inanılmaz üzülmem sonuçta şampiyonluğu beklemiyordum buraya gelmesi bile sürpriz oldu bana.

Ilk yarida 2-0 veya 3-0 lık skor yakalandığı an hic averaja bakmadan şampiyon oluruz. Yaratılacak panik beşiktaşı tamamen bitirecektir. Istedikleri kadar öne geçsinler farkı artırmaya çalışan bjk ın her an gol yeme olasılığı yüksek olacaktır

Bizim maci niye koymamislar benim iddia sitesinde.

iddia.webp

Adem Büyük adam ol☺
''Dk 5, Adem Büyük önce rakibinin beline sarılıp indirmek suretiyle sarı kart görüyor, ardından ısrarlı itirazdan ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan ihraç ediliyor sayın seyirciler!..''

o değilde artık herkesin aklina kazindi bu son haftalarda yarışı birakmayip sonuna kadar kovaladigimiz... önümüzdeki yıllarda bunun pozitif etkisini her anlamda göreceğiz

Geri
Üst Alt