Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.451
- 30.294
- 1.988
Kendisini sevmesem de Mustafa Cengiz'in bir özlü söz totemine kaldı işimiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maça böyle başlamamız lazım;
Kesinlikle ne bir eksik ne bir fazla, tam olarak bu kadro çıkmalı.Kerem ve Halil bugün gördüğümüz gibi o stresi kaldıramıyorlar bence, gidişata göre ikisi de alınır sonradanMuslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan
Babel Gedson E.Kılınç Onyekuru
Mohamed
Zımbacı Mohamed ve Babel sahada olmalı bitiricilik açısından sıkıntı yaşamamamız gereken bir maç, Onye kesin sahada olmalı bu maçta ekstra işler yapacağına inanıyorum gol kaçırsada her zaman tehdittir. Umarım gereksiz bir Emre Akbaba ve Arda ısrarı yapmaz hoca ve en güçlü kadroyla çıkarız eğer bu kadro çıkarsa 2. yarı Kerem,Arda ve Halil ile iyi bir hamle şansına da sahip oluyoruz.
Kerem çok stres yapıyor sanki, heyecanı fazla geldi bana. Etkilenebilir.Kesinlikle ne bir eksik ne bir fazla, tam olarak bu kadro çıkmalı.Kerem ve Halil bugün gördüğümüz gibi o stresi kaldıramıyorlar bence, gidişata göre ikisi de alınır sonradan
72 gol yemiş Denizli ye 4 tane zar zor attık 1 tane de yedik. Malatya 2 den fazla gol yememiş 1 maçta.Malatya son 9 mac 5 gol yemis.
göztepe puan al nolur
Max 2 hadi 3 olur. Fofana kontradan gol bulur ama tetteh le72 gol yemiş Denizli ye 4 tane zar zor attık 1 tane de yedik. Malatya 2 den fazla gol yememiş 1 maçta.
Yedek ağırlıklı çıkmışlar maça.Benim göztepeden falan umudum yok, Gençlerbirliğinden 5 yemiş takım ne yapacak Beşiktaş'a Allah aşkına... Baskılı tempolu bir oyunla ilk yarıyı en az 3-0 kapatırız inşallah.Malatya hedefsiz takım ama hedefleri kalmadı diye açık oynayacak değiller, Çanakkale geçilmez devam.Kupa ve deplasman maçlarını hatırlarsanız güç bela kazanmıştık.
Bu maçta onun bunun puan kaybını bekleyecek lüksümüz yok, finallerin takımı gibi oynasak yeter :yoji:
Hadi biz atsak bile Göztepe helva gibi defansıyla 4-5 yer valla.Max 2 hadi 3 olur. Fofana kontradan gol bulur ama tetteh le
Beşiktaş defansı da helva son 2 hafta da 5 gol yediler Göztepe 5 yerse 4 de atarHadi biz atsak bile Göztepe helva gibi defansıyla 4-5 yer valla.