Bjk göztepe maçını alsa bile zar zor alır adam gibi oynayın ulan iddaasız malatya ne kadar kasarsa kassın karşısında Şampiyonluk isteyen bir takım varsa 5 de olur 6 da olur ha yok yine lay lay lom yapıcaksanız hiç sahaya çıkmayın.

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan
Babel Gedson E.Kılınç Onyekuru
Mohamed

Zımbacı Mohamed ve Babel sahada olmalı bitiricilik açısından sıkıntı yaşamamamız gereken bir maç, Onye kesin sahada olmalı bu maçta ekstra işler yapacağına inanıyorum gol kaçırsada her zaman tehdittir. Umarım gereksiz bir Emre Akbaba ve Arda ısrarı yapmaz hoca ve en güçlü kadroyla çıkarız eğer bu kadro çıkarsa 2. yarı Kerem,Arda ve Halil ile iyi bir hamle şansına da sahip oluyoruz.

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan
Babel Gedson E.Kılınç Onyekuru
Mohamed

Zımbacı Mohamed ve Babel sahada olmalı bitiricilik açısından sıkıntı yaşamamamız gereken bir maç, Onye kesin sahada olmalı bu maçta ekstra işler yapacağına inanıyorum gol kaçırsada her zaman tehdittir. Umarım gereksiz bir Emre Akbaba ve Arda ısrarı yapmaz hoca ve en güçlü kadroyla çıkarız eğer bu kadro çıkarsa 2. yarı Kerem,Arda ve Halil ile iyi bir hamle şansına da sahip oluyoruz.
Kesinlikle ne bir eksik ne bir fazla, tam olarak bu kadro çıkmalı.Kerem ve Halil bugün gördüğümüz gibi o stresi kaldıramıyorlar bence, gidişata göre ikisi de alınır sonradan

Malatya'nın son maçlarını boş verin ona bakarsanız Beşiktaş bizim maça kadar kaç maç yenilmeyerek geldi onlar bile 3 yedi gitti sen istedikten sonra ama maması yok bu maç tek final maçı bu noktaya getirmişsin 90 dk nefes aldırmayacaksın maçın başından sonuna kadar saldıracaksın kaldı ki Göztepe hızlı oyuncularla oynayan takım Beşiktaş'ta forvet yok Beşiktaş skor için saldırırsa Göztepe daha kötü yapar

Benim göztepeden falan umudum yok, Gençlerbirliğinden 5 yemiş takım ne yapacak Beşiktaş'a Allah aşkına... Baskılı tempolu bir oyunla ilk yarıyı en az 3-0 kapatırız inşallah.Malatya hedefsiz takım ama hedefleri kalmadı diye açık oynayacak değiller, Çanakkale geçilmez devam.Kupa ve deplasman maçlarını hatırlarsanız güç bela kazanmıştık.
Bu maçta onun bunun puan kaybını bekleyecek lüksümüz yok, finallerin takımı gibi oynasak yeter :yoji:

ipler haftalar sonra ilk kez elimizde.

Belki zor ama malatya yı içeride 5 ya da 6 farkla yenebilirsek yüzde 90 şampiyon oluruz..

Zor ama imkansız birşey değil bahsettiğimiz durum..

Karşımızda haftalar sonra ilk kez küme düşme korkusunu atmış bir durumda olacak bir malatya var..Çok rahat gelecekler..

Ne olursa olsun içerideyiz muhtemelen bu sefer az da olsa seyirci desteğimiz olur herhalde bir zahmet...

Yeter ki maçın hiçbir anında şu çift forvet saçmalığına girmeyelim..

Ben en az 4 fark bekliyorum..Sonrasını göreceğiz..

Göztepe çok açık oynuyor nedense. Eğer beşiktaş göztepeyi yenerse en az 2-3 tane sallar. Bizim işte yalan olur.

Benim göztepeden falan umudum yok, Gençlerbirliğinden 5 yemiş takım ne yapacak Beşiktaş'a Allah aşkına... Baskılı tempolu bir oyunla ilk yarıyı en az 3-0 kapatırız inşallah.Malatya hedefsiz takım ama hedefleri kalmadı diye açık oynayacak değiller, Çanakkale geçilmez devam.Kupa ve deplasman maçlarını hatırlarsanız güç bela kazanmıştık.
Bu maçta onun bunun puan kaybını bekleyecek lüksümüz yok, finallerin takımı gibi oynasak yeter :yoji:
Yedek ağırlıklı çıkmışlar maça.

Geri
Üst Alt